Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Fiat Talento bedrijfswagens bij van Hunnik

Professionals met oog voor talent kunnen niet zomaar om de voordelen van onze Fiat Talento bedrijfswagens heen. Net als zijn iets grotere broer de Ducato is de Fiat Talento niet alleen ruim voorzien van technologie die uw werk zo aangenaam en moeiteloos mogelijk maakt, maar heeft deze uitblinker in Italiaans bedrijfsvervoer genoeg in huis om alles dat u nodig heeft snel, efficiënt en in stijl op de plaats van bestemming te krijgen, wat de aard van uw onderneming ook van uw bedrijfswagen vraagt.

Fiat Talento bedrijfswagen: ingenieus van binnen en van buiten

Ingenieus kunnen we Fiat Talento bedrijfswagen zeker noemen. Zowel van buiten als van binnen maken deze ideale stadsauto’s een prima indruk, wat uiteraard meetelt bij dit visitekaartje voor uw bedrijf. Strak Italiaans ontwerp straalt gewoon van een Fiat Talento bedrijfsauto af: in het sierlijke lijnenspel van de gestroomlijnde carrosserie, maar zeker ook in het interieur, waarin aan alles is gedacht dat een professional onderweg nodig heeft.

Een Fiat Talento bus voor elke klus

Of u nu ruimte nodig heeft voor personenvervoer of een ruime laadbak nodig heeft voor uw gereedschap en materialen, een Talento bedrijfsbus biedt slimme mogelijkheden voor elke klus. Daarbij is het een groot voordeel dat een Fiat Talento is ontworpen om optimaal om te gaan met de beperkte ruimte van stedelijke omgevingen. Binnenin uw Fiat bedrijfswagen kunt u alles kwijt dat u nodig heeft, maar intussen kunt u uw Talento zelf ook overal kwijt dankzij het bescheiden silhouet.

Techniek die het meeste uit zuinigheid haalt

De techniek die Fiat allemaal in haar Talento bedrijfswagens kwijt kan blijft verbazen. Een Fiat Talento automaat rijdt als een zonnetje en neemt u vloeiend de moeite van het schakelen uit handen: kunt u zelf intussen mooi schakelen tussen uw klussen en opdrachtgevers. De techniek onder de motorkap zoekt onder alle omstandigheden de optimale balans tussen power en zuinigheid, wat natuurlijk scheelt in uw brandstofkosten terwijl u uw milieubelasting tot een minimum beperkt.

Een keur aan technische opties en slimme extra’s

Elektronica zoals optionele achteruitrijcamera’s, geavanceerde ABS en het vernuftigee Traction+ systeem voor automatische verdeling van koppel terwijl u rijdt helpen u onderweg een oogje in het zeil te houden, terwijl de cabine aansluitmogelijkheden biedt voor zo ongeveer elk denkbaar apparaat dat u op een drukke werkdag bij de hand wilt hebben.

Kom talenten jagen tussen onze nieuwe en jonggebruikte Fiat Talento bedrijfswagens

Een Fiat Talento bedrijfswagen occasion is een slim idee voor elke ondernemer die het meeste rendement wil halen uit het scherpste budget. Onze ruime ervaring met alle soorten bedrijfswagens, dus ook met gebruikte Fiat Talento busjes, is uw beste garantie voor langdurig werkplezier. Alle jonggebruikte bedrijfswagens die wij inkopen worden aan een grondige inspectie onderworpen, zodat we zeker weten dat we uw wagenpark uitbreiden met een zakelijke occasion die nog jaren trouwe dienst zal doen.