Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Ford Tourneo Custom bussen

Een Ford Tourneo Custom bedrijfswagen is meer dan zomaar een bus. Het karakteristieke lijnenspel van de nieuwste Ford bussen geeft al aan dat dit geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, maar na zelf een paar ritjes te hebben gemaakt zult u begrijpen wat deze legendarische fabrikant bedoelt met de slogan ‘Go Further’. Als merkonafhankelijke dealer voegen we de Ford Tourneo Custom graag toe aan het brede assortiment in onze showroom.

Een Ford Tourneo Custom biedt talloze custom opties

Een Ford Tourneo Custom bedrijfswagen barst van de opties om het voertuig exact af te stemmen op de aard van uw bedrijf en uw eigen voorkeuren, of het nu gaat om een uiterst complete passagiersbus of juist een bestelbus waarin het aan niets mag ontbreken, wat de dag ook brengt. Het maakt niet uit of u vooral behoefte heeft aan zeeën van ruimte, of juist aan maximaal vermogen met zo veel mogelijk passagiersstoelen, want de keuze is enorm bij dit populaire type bedrijfsbus.

Ruim zicht en ruime toegang in een Ford Tourneo Custom

Het aantal kubieke meters dat het interieur u aan ruimte biedt is fors. Deze ruimte van de Ford Tourneo Custom wordt nog eens extra toegankelijk gemaakt door de grote schuifdeur, terwijl de achterklep met groot zichtvenster prima zicht rondom blijft bieden. Natuurlijk is dat niet per se nodig met alle opties zoals achteruitrijcamera’s en het slimme Driver Alert systeem in de nieuwste edities, maar een ook een tweedehands Ford Tourneo Custom is zeer compleet uitgerust.

Krachtige efficiëntie onder de motorkap

De Ford Tourneo Custom wordt voortgestuwd door een motor die tegelijk krachtig en efficiënt genoeg is om prima rendement te geven bij elke snelheid, alle soorten belading en ieder type terrein. Dat is een hele geruststelling voor wie vandaag niet weet waar morgen gewerkt moet worden. Als zuinigheid en kracht ook nog eens verpakt zijn in de stoere carrosserie van deze bedrijfswagens wordt een Ford Tourneo Custom bus eerder een luxe keuze dan een beslissing die met besparen en milieubewustzijn te maken heeft.

Vind uw volgende Ford Tourneo Custom bij van Hunnik

Of u nu een Ford Tourneo Custom occasion zoekt of een splinternieuw model aan uw vloot wilt toevoegen, bij van Hunnik helpen we u graag op weg om de beste match voor uw bedrijf te vinden. Het mooie van onze bedrijfswagens is dat u ze koopt bij een dealer die niet afhankelijk is van een bepaald merk. Daardoor kunnen we u neutraal adviseren vanuit ruim twintig jaar ervaring met bestelbussen, koelwagens, bakwagens en alle soorten bedrijfsvervoer die u kunt bedenken. Het is altijd de moeite waard om ons actuele assortiment te komen bekijken, zeker omdat u nooit weet of uw nieuwe Ford Tourneo Custom bedrijfswagen al bij van Hunnik op u staat te wachten.