Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Land Rover: een stevig zakelijk alternatief

Wie nadenkt over een bedrijfswagen denkt misschien niet meteen aan Land Rover als het om merken gaat. Toch zijn de modellen van Land Rover bij van Hunnik al jaren in trek als stoere, stijlvolle en in het oog springende keuze voor professionals van alle soorten en maten. Dit typisch Britse merk laat zich net als een gedreven ondernemer nergens door tegenhouden, met een karakter dat prima past bij de superieure techniek die een Land Rover als bedrijfswagen tot serieuze prestaties drijft. Ook als het gaat om laadruimte komt een Land Rover verrassend goed uit de bus, zodat u uw materiaal en gereedschap zonder twijfel tot in de verste uithoeken van het land kunt meenemen – ook als u uw werk moet doen in zware omstandigheden of op ruw terrein.

Land Rover bedrijfswagens zijn verrassend compleet, sterk en professioneel

Land Rover bedrijfswagens zijn verrassend compleet, sterk en professioneel

Onderscheidend is een Land Rover bedrijfswagen absoluut. Dat kan een groot voordeel zijn in een economie waarin de bedrijven en zelfstandig ondernemers als paddenstoelen uit de grond blijven schieten, want wie zich onderscheidt van concurrentie en concullega’s maakt positieve reclame zonder er moeite voor te hoeven doen. Toch heeft het unieke karakter van een Land Rover als bedrijfswagen meer om het lijf dan alleen de ferme uitstraling.

Veilig en comfortabel werken op elk terrein met uw Land Rover bedrijfsauto

Oorspronkelijk werden Land Rovers ontwikkeld om zich dwars door elk type terrein te kunnen ploegen zonder ooit op te geven, wat u direct merkt zodra u deze powerhouse gebruikt op een keurig Nederlands wegdek. Grip, vermogen en trekkracht genoeg, ook als u voor een beetje extra ruimte een aanhanger mee wilt nemen. Naast de serieuze technische specificaties is de luxe, complete en comfortabele afwerking van het interieur een verademing voor wie veel kilometers maakt – en reken maar dat u zin krijgt om een klein stukje extra te rijden als u besluit een Land Rover bedrijfswagen te kopen...

Land Rover: een Brits icoon voor wie niet bang is om op te vallen

Hoewel de Land Rover niet de meest voor de hand liggende keuze lijkt als het om bedrijfswagens gaat, merken we bij van Hunnik dat steeds meer professionals de mogelijkheden van deze bijzonder krachtige bedrijfspartner ontdekken.  Zelf zijn we al jaren enthousiast over de prestaties die deze mengeling van gedistingeerd karakter en brute kracht levert. Voor wie niet bang is om andere keuzes te maken dan de rest is een Land Rover een verrassend veelzijdige bedrijfswagen, die een stevige twist geeft aan het standaard zakelijke imago dat de norm is.

Neutraal advies over Land Rover en andere bedrijfswagens

Voor ondernemers die regelmatig in landelijke gebieden werken, zoals bijvoorbeeld veeartsen, milieuspecialisten, of agrarische professionals biedt een Land Rover bedrijfswagen net dat beetje extra dat nodig is om ook onder de zwaarste omstandigheden te kunnen werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vraag of u straks nog wel veilig naar huis kunt rijden. Als u overweegt om te kiezen voor dit icoon van Britse onverzettelijkheid adviseren we u graag over de mogelijkheden. Op zo’n moment is het weer een groot voordeel dat we bij van Hunnik merkonafhankelijk te werk gaan, want onze ervaring met bedrijfsauto’s van alle mogelijke fabrikanten is uw beste garantie voor een objectieve beslissing waar uw werk nog lang profijt van zal hebben.