221
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
82
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
12
Bakwagens
Bakwagens
23
Personenbussen
Personenbussen
0
Chassis cabine
Chassis cabine
0
Koelwagens
Koelwagens
11
Open laadbakken
Open laadbakken
0
Overige
Overige
349
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (349)
  • checkRuime keuze
  • checkScherpe prijzen
  • checkGratis rijklaar maken
  • checkBOVAG lid
  • checkSinds 1994

Bij van Hunnik een Renault bestelbus kopen

Iedere bedrijfsauto die we in onze collectie opnemen is een klein hoogstandje van werkplezier op wielen. We weten al jaren dat er een model en een merk is voor elke professional, dus we geven alle modellen en fabrikanten evenveel kans met onze merkonafhankelijke benadering. Onze selectie Renault bestelbussen vormt daarbij een segment dat u zeker niet mag overslaan in uw zoektocht. We laten u graag zien wat de sterke kanten van dit sportieve Franse automerk zijn als het gaat om bestelwagens die uw werk aangenamer en eenvoudiger maken terwijl u rijdt

Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Contact

Er zijn helaas geen voertuigen gevonden

U kunt contact met ons opnemen als u specifieke wensen heeft.

Contact

De vele mogelijkheden van een Renault bestelbus

Renault bestelbussen zijn letterlijk verkrijgbaar in te veel verschillende uitvoeringen om op te noemen. Alleen daarom al is het dus verstandig om met eigen ogen een kijkje in onze showroom te nemen. Er zijn altijd wel Renault Master of Renault Trafic bestelbussen aanwezig die aansluiten op de specifieke wensen en eisen van uw onderneming. Mocht u uiteindelijk toch liever kiezen voor een ander merk dan een Renault bestelbus, dan kunt u bij ons in elk geval uw mogelijkheden onbevooroordeeld op een rijtje zetten.

De slimme technologie van Renault bestelbussen

Een Renault bestelbus zit vol slimme technologie om uw bus om te toveren tot een complete werkplaats voor onderweg. Dat geldt voor het motorische gedeelte, maar zeker ook voor de afwerking van de cabine en alle handige techniek die uw rijprestaties helpt optimaliseren. Een ENERGY Turbo of Twin Turbo motor, aanwezig in de nieuwere Renault Trafic bestelbussen, geeft onder alle omstandigheden genoeg power om al uw vracht moeiteloos te vervoeren. Al dat vermogen is de laatste jaren steeds beter afgestemd op zuinig verbruik, lage emissie van schadelijke stoffen en een extra lange levensverwachting van motoronderdelen. Al met al is een Renault bestelbus daarmee voor veel professionals een bedrijfsinvestering die zichzelf met plezier terugverdient.

Ook lease en occasion Renault bestelbussen voor elke onderneming

Naast ons aanbod aan splinternieuwe Renault bestelbussen hebben wij ook een continu wisselende selectie Renault occasions van hoge kwaliteit in petto. We selecteren streng aan de poort bij elke tweedehands bedrijfswagen die ons wordt aangeboden. Onze ervaren inkopers weten exact waar ze naar moeten kijken om ervoor te zorgen dat ook al onze occasions in topconditie zijn. Voor iedereen die verstandig om wil gaan met budgetten is onze selectie tweedehands Renault bestelbussen een overweging meer dan waard. Private lease is daarbij ook een populaire optie, omdat hier behoorlijke fiscale voordelen aan kunnen kleven, terwijl u toch direct eigenaar van het voertuig bent zonder meteen diep in de buidel te hoeven tasten.

Onafhankelijk professioneel advies bij van Hunnik

Voor onafhankelijk advies en meedenken vanuit bijna een kwart eeuw ervaring bent u bij ons altijd op de juiste plek. We helpen u graag bij het vinden van de bedrijfswagen die het beste aansluit op uw werkwijze en persoonlijke wensen, of dat nu een Renault bestelbus is of een van de vele andere uitstekende modellen die we in ons assortiment hebben. We staan u graag telefonisch te woord, maar we zien u nog liever persoonlijk tijdens een bezoek aan onze showroom in Andelst.