Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:

Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Het best passende taxibusje koopt u bij van Hunnik

Bijna ieder bedrijf dat zich met professioneel vervoer bezighoudt kent de mogelijkheden en de ruimte die een taxibusje biedt. Compact genoeg om praktisch te blijven, ook in drukke binnensteden, maar groot genoeg om een heel gezelschap comfortabel van A naar B te brengen: in een taxibusje komt het beste van twee werelden samen.

Genoeg nieuwe en tweedehands taxibusjes om altijd de juiste te vinden

Door de groei die de bedrijfstak van het personenvervoer heeft doorgemaakt kunnen – en willen – we er bij van Hunnik niet omheen: bij ons vindt u genoeg verschillende nieuwe en tweedehands taxibusjes om altijd de juiste match te vinden, wie uw passagiers ook zijn en waar de reis ook naartoe gaat. Ons assortiment omvat alle grote merken, want wij zijn trots op onze reputatie als merkonafhankelijk dealer. Dat is gunstig voor u, want het maakt ons niet uit welk type of merk taxibusje u zoekt, zolang we samen maar de bus vinden die precies heeft waar uw bedrijf naar zoekt.

Taxibussen vol comfort, gemak en klasse

In een taxibus draait alles om comfort en reisgemak, hoewel het oog natuurlijk ook wat wil. Een taxi moet er verzorgd en professioneel uitzien. Daarom is bij ons assortiment aan taxibusjes bijzonder goed gelet op de afwerking van de details, van binnen en van buiten, van cabine tot achterklep en van dashboard tot bagageruimte. De grote merken zetten allemaal hun beste beentje voor om het meest complete en luxe taxibusje te produceren dat maar mogelijk is. Met zoveel concurrentie in het segment kunt u zich maar beter grondig laten adviseren over uw mogelijkheden, dus het is een slim idee om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring.

Tweedehands taxibussen in topconditie

In uw zoektocht naar dat ene perfecte taxibusje kunt u ervoor kiezen om een gloednieuw exemplaar te kopen, maar het kan ook interessant zijn om ons aanbod aan jong gebruikte occasions eens goed te bekijken. Wij hebben uitgebreide ervaring met de inkoop van tweedehands taxibusjes, waardoor we bij alle merken en uitvoeringen heel goed weten waar we op moeten letten. Ns scherpe oog voor detail zorgt ervoor dat we een selectie van uitsluitend top occasions in huis hebben: zeker de moeite waard om te overwegen als u een taxibusje wilt aanschaffen.

Een taxibusje leasen: dat kan natuurlijk ook

Misschien is de keuze tussen een nieuw taxibusje of een tweedehands exemplaar niet de enige afweging die u zou moeten maken, want steeds meer mensen kiezen ervoor om een bedrijfswagen te leasen. Uw taxibus leasen kan u een hoop zorgen schelen als het gaat om reparaties en onderhoud. Bovendien kan leasen fiscaal erg aantrekkelijk zijn. We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en u te helpen de meest geschikte taxibus te vinden. Neem daarom vandaag nog contact op met onze medewerkers, of kom lang bij onze vestiging in Andelst om zelf het actuele aanbod te bekijken.