Een bedrijfswagen leasen doet u bij een ervaren specialist

Bij van Hunnik zien we al jaren een toename in het aandeel geleasede bedrijfswagens op de weg. Dat is goed te begrijpen, want het leasen van uw bedrijfsvervoer kan gunstig uitpakken, zowel in financiële en fiscale zin als op het gebied van zorgeloos ondernemen. Daarom biedt van Hunnik diverse mogelijkheden om uw bedrijfswagen te leasen, want als u voor deze optie kiest, dan kunt u maar beter leasen bij een ervaren speler met verstand van zaken.

Uw nieuwe bedrijfswagen rijden met financial lease

Financial lease is een term die veel wordt gebruikt, zonder dat iedereen precies weet wat het inhoudt. Als u uw bedrijfswagen met financial lease rijdt, dan wordt de auto uw eigendom, waardoor u op afbetaling direct in uw nieuwe bestelauto of taxibus kunt rijden, zonder meteen de hele aankooprijs te betalen. Daardoor blijft er meer budget over, bijvoorbeeld voor andere investeringen, terwijl u onbezorgd uw werk kunt doen.

Financial lease als slimme financiële zet

Een bedrijfswagen met financial lease kan u als ondernemer fors financieel voordeel opleveren.

Dat gebeurt via fiscale regelingen, maar buiten het financiële voordeel van financial lease is het erg handig dat u zonder liquiditeitsverlies direct formeel de eigenaar van uw nieuwe bedrijfsauto wordt. U mag uw bus, bakwagen, of SUV dus inrichten en uitrusten zoals u dat zelf wilt: erg praktisch als het gaat om stickers met uw bedrijfslogo of een interieur dat compleet is aangepast aan uw eigen werkzaamheden.

Enkele leasing voordelen in een notendop:

 • U bent direct formeel eigenaar.
 • Uw liquiditeit wordt niet aangetast.
 • U bepaalt zelf de looptijd en eventuele tussentijdse aflossingen, u kunt bijvoorbeeld de slotsom op de reëlerestwaarde zetten.
 • Het volledige bedrag dat aan rente betaald wordt kunt u van de winst aftrekken (investeringsaftrek), want uw leaseauto valt onder bedrijfsmiddelen.
 • U kunt de BTW van de aanschaf van de bedrijfswagen bij de fiscus terugvorderen.

Financial lease bedrijfswagens, snel en zonder jaarcijfers

Bij van Hunnik begrijpen we dat bedrijven moeten investeren om te kunnen renderen. Daarvoor is vertrouwen nodig, maar vanuit onze eigen ervaring met financial lease van bedrijfswagens geven we graag elke professional dezelfde kansen. Daarom kunt u bij ons uw bedrijfswagen leasen zonder verplicht inzage in uw jaarcijfers te geven. Starters en zzp’ers vinden daarom bijvoorbeeld ook hun ideale lease bedrijfsauto in onze showroom in Andelst. We proberen u binnen één dag uitsluitsel te geven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Samen uw financial lease mogelijkheden verkennen

Als u twijfelt over de vraag of financial lease voor bedrijfswagens een goede zet voor uw bedrijf is. Dan staan onze deuren altijd voor u open. Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden die financial lease u kan geven. Ook als u niet zeker bent welke leaseconstructie het meest voordelig voor u uitpakt staan we u graag te woord. Bij ons kunt u zowel leasen als kopen, via financial lease, nieuwkoop, of de aanschaf of lease van een occasion. Wij zoeken door tot we de beste oplossing voor uw situatie hebben gevonden, ongeacht welk merk en type bedrijfsauto uw beste match is. Neem contact op om uw mogelijkheden te verkennen of bezoek onze vestiging om onze bedrijfswagen financial lease persoonlijk te bespreken.

Waarom bij Van Hunnik leasen? Even in een notendop:

 • Aantrekkelijke en transparante tarieven
 • Wij berekenen meestal géén extra administratiekosten
 • Wij verlenen meestal renterestitutie bij aflossing
 • U krijgt snel antwoord op uw aanvraag, vaak al binnen één dag
 • Het slagingspercentage van een aanvraag ligt bij ons hoger dan gemiddeld
 • Wij hebben uitstekende samenwerkingen met onze met zorg gekozen partners
 • Meestal zijn jaarcijfers niet nodig, zo belasten wij u niet met onnodig papierwerk
 • Wij nemen ruim de tijd voor een adviesgesprek en beantwoorden al uw prangende vragen

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

 • Kopie van een geldig legitimatiebewijs
 • Uw naam en volledige adres
 • Geldig KvK nummer

Wanneer u bij ons een bedrijfswagen heeft uitgezocht kunt u deze natuurlijk ook bij uw eigen bank of leasemaatschappij onderbrengen.