200
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
73
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
18
Bakwagens
Bakwagens
25
Personenbussen
Personenbussen
2
Chassis cabine
Chassis cabine
2
Koelwagens
Koelwagens
7
Open laadbakken
Open laadbakken
1
Overige
Overige
328
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (2)

De ideale koelwagen kopen bij van Hunnik

Een geschikte koelwagen of vrieswagen kopen is een specialistisch karwei. Om de juiste koelwagen voor uw bedrijf te vinden moet u met twee verschillende zaken rekening houden. Ten eerste moet de koelcapaciteit voldoende zijn, met uiteraard voldoende laadruimte om al die verse producten ook gekoeld te kunnen vervoeren. Aan de andere kant moet de koelwagen motorisch voldoen aan al uw eisen, want u gaat er de nodige kilometers mee maken. Dat is typisch een keuze waar u het advies van een ervaren vakspecialist voor kunt gebruiken. Bij van Hunnik staan we voor u klaar.

Mercedes-Benz Sprinter

316 CDi Vries- Koelwagen -20/+30°C Airco Camera !! NR. 785
Nr 785 | 04-2014 | 399000 km | Handmatig
€ 14.850,-(excl. BTW)

Mercedes-Benz Sprinter

316 CDi Vries- Koelwagen -20/+30°C Airco Camera !! NR. 619
Nr 619 | 04-2014 | 306168 km | Handmatig
€ 16.850,-(excl. BTW)

De beste koelwagen voor uw bedrijf, onafhankelijk van merk of type

Met al bijna vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van alle mogelijke bedrijfswagens hebben we u heel wat goede raad te bieden, maar daar houdt het natuurlijk niet op. Bij van Hunnik vindt u altijd een wisselend aanbod aan nieuwe en tweedehands koelwagens, vrieswagens en ander bedrijfsvervoer. Wat ons bijzonder maakt is onze merkonafhankelijke bedrijfsformule. Onze medewerkers zijn er niet op uit om u een koelwagen van een specifiek merk of type te verkopen. Waar het ons om gaat is u de beste match geven voor uw eigen wensen en de manier waarop u werkt. Daarom is een koelwagen kopen bij van Hunnik een investering in uw bedrijf waar u ook op lange termijn optimaal rendement uit haalt.

Inzicht in de pluspunten van onze koelwagens

Koel- en vrieswagens moeten natuurlijk vooral koelen. U wilt zeker weten dat uw kwetsbare vracht in perfecte conditie aankomt op de plaats van bestemming. Daarom kijken wij bij het opbouwen van ons aanbod scherp naar de kwaliteit van de koelsystemen die worden toegepast in de modellen die we verkopen, of het nu om een nieuwe koelwagen gaat of een occasion. Daarbij is zuinigheid in verbruik een belangrijk aandachtspunt, maar ook de isolatie van de koelruimte moet van de bovenste plank zijn. De sterke punten van onze koelwagens variëren tussen de verschillende merken die we verkopen, maar dat is voor u juist een voordeel. Wij zetten de pluspunten graag voor u op een rijtje. Omdat wij ons niet beperken tot een specifiek merk vindt u bij van Hunnik altijd een gevarieerd aanbod: grote kans dat uw ideale koelwagen daar ergens tussen staat dus.

Nieuwe en tweedehands koelwagens, of een koelwagen leasen

Als we eenmaal samen uw beste match hebben gevonden valt nog steeds genoeg te kiezen. U kunt natuurlijk een gloednieuwe koelwagen kopen, maar misschien is een tweedehands koelwagen wel een beter passende oplossing voor uw bedrijf. We hebben ruime ervaring met de in- en verkoop van gebruikte koelwagens, dus u mag erop vertrouwen dat onze medewerkers precies weten waar ze op moeten letten bij jong gebruikte occasions. Nog een interessante optie is uw koelwagen leasen. Met een leasewagen kunt u gebruik maken van slimme fiscale voordelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reparaties en onderhoud aan uw geleasede koelwagen. We nodigen u uit om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten, of kom persoonlijk langs om direct ons actuele assortiment koelwagens met eigen ogen te bekijken.