Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

De beste koelwagen voor uw bedrijf, onafhankelijk van merk of type

Met al bijna vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van alle mogelijke bedrijfswagens hebben we u heel wat goede raad te bieden, maar daar houdt het natuurlijk niet op. Bij van Hunnik vindt u altijd een wisselend aanbod aan nieuwe en tweedehands koelwagens, vrieswagens en ander bedrijfsvervoer. Wat ons bijzonder maakt is onze merkonafhankelijke bedrijfsformule. Onze medewerkers zijn er niet op uit om u een koelwagen van een specifiek merk of type te verkopen. Waar het ons om gaat is u de beste match geven voor uw eigen wensen en de manier waarop u werkt. Daarom is een koelwagen kopen bij van Hunnik een investering in uw bedrijf waar u ook op lange termijn optimaal rendement uit haalt.

Inzicht in de pluspunten van onze koelwagens

Koel- en vrieswagens moeten natuurlijk vooral koelen. U wilt zeker weten dat uw kwetsbare vracht in perfecte conditie aankomt op de plaats van bestemming. Daarom kijken wij bij het opbouwen van ons aanbod scherp naar de kwaliteit van de koelsystemen die worden toegepast in de modellen die we verkopen, of het nu om een nieuwe koelwagen gaat of een occasion. Daarbij is zuinigheid in verbruik een belangrijk aandachtspunt, maar ook de isolatie van de koelruimte moet van de bovenste plank zijn. De sterke punten van onze koelwagens variëren tussen de verschillende merken die we verkopen, maar dat is voor u juist een voordeel. Wij zetten de pluspunten graag voor u op een rijtje. Omdat wij ons niet beperken tot een specifiek merk vindt u bij van Hunnik altijd een gevarieerd aanbod: grote kans dat uw ideale koelwagen daar ergens tussen staat dus.

Nieuwe en tweedehands koelwagens, of een koelwagen leasen

Als we eenmaal samen uw beste match hebben gevonden valt nog steeds genoeg te kiezen. U kunt natuurlijk een gloednieuwe koelwagen kopen, maar misschien is een tweedehands koelwagen wel een beter passende oplossing voor uw bedrijf. We hebben ruime ervaring met de in- en verkoop van gebruikte koelwagens, dus u mag erop vertrouwen dat onze medewerkers precies weten waar ze op moeten letten bij jong gebruikte occasions. Nog een interessante optie is uw koelwagen leasen. Met een leasewagen kunt u gebruik maken van slimme fiscale voordelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reparaties en onderhoud aan uw geleasede koelwagen. We nodigen u uit om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten, of kom persoonlijk langs om direct ons actuele assortiment koelwagens met eigen ogen te bekijken.