Aankoop en/of inruil van uw voertuig

U staat op het punt een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen, maar wilt uw huidige bedrijfswagen of personenauto verkopen? Dit is voor ons geen enkel probleem. Het bespaart u zelfs veel tijd en moeite. Vult u onderstaande gegevens zo nauwkeurig mogelijk in en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Uw bedrijfswagen verkopen of uw bedrijfswagen inruilen. Bij Van Hunnik Bedrijfswagens bent u hiervoor aan het juiste adres. Iedere eigenaar van een bedrijfswagen kent immers het gedoe rondom het te koop aanbieden en daadwerkelijk verkopen van het voertuig.

Bij Van Hunnik Bedrijfswagens nemen wij u die rompslomp graag uit handen, want wij nemen de bedrijfswagen(s) in kwestie graag van u over. Op deze manier bent u niet alleen van het gedoe af, u bent zo ook verzekerd van een interessant en aantrekkelijk bod. Dit kan gewoon online, vanachter uw computer. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon bij ons langskomen. Bij Van Hunnik Bedrijfswagens zijn de lijnen kort en snel handelen en schakelen zit ons in het bloed.

Naast de inkoop verzorgen wij ook de inruil van uw bedrijfsvoertuig. Dit is vooral interessant en relevant als u heeft besloten om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Wij besparen ontzorgen u graag en wij nemen u de tijd en moeite uit handen. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat wij een goede prijs betalen voor het in te ruilen voertuig. Zodra de verkoopoverkomst met ons is gesloten, zorgt Van Hunnik Bedrijfswagens voor een snelle en adequate afhandeling van de papieren. Daar komt bij dat wij altijd geïnteresseerd zijn in grote partijen bedrijfswagens. Deze zijn bij uitstek geschikt om onze sterk fluctuerende voorraadstroom mee aan te vullen.

Wanneer u het bovenstaande formulier zo compleet mogelijk invult, ontvangt u ons aanbod gewoonlijk nog dezelfde dag. Want u weet: bedrijfswagen verkopen of bedrijfswagen inruilen? Direct Van Hunnik Bedrijfswagens benaderen en zodat wij voor u aan het werk kunnen!

Selecteer foto
Verwijder foto ''
Selecteer foto
Verwijder foto ''
Selecteer foto
Verwijder foto ''