Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Uw bedrijfswagen op maat laten maken bij van Hunnik

Als vakspecialist in bedrijfswagens weten we bij van Hunnik heel goed dat geen twee professionals hetzelfde zijn. Elk beroep en ieder bedrijf heeft zijn specifieke eisen, bijzondere werkzaamheden en specialistische technieken. Daarom kunt u in onze werkplaats uw bedrijfswagen op maat laten maken door experts die begrijpen wat u nodig heeft, met alle aanpassingen, ombouwmogelijkheden en wageninrichtingen die u maar nodig heeft om uw werk op rolletjes te laten lopen.

Uitgebreide ervaring met bedrijfswagens op maat

In onze BOVAG erkende vakgarage kunt u terecht voor alle aanpassingen en speciale upgrades die u maar nodig heeft voor uw bedrijfswagens. Bijna 25 jaar ervaring met de meest uiteenlopende voertuigen van alle merken maakt van ons de ideale partij om elke bedrijfswagen op maat te maken, precies zoals u dat wilt. Een aangepaste bedrijfsauto die helemaal voldoet aan uw eisen is een slimme manier om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste spullen bij u heeft, zodat u dag na dag precies zo kunt werken als u dat graag wilt.

Kom persoonlijk uw unieke opties bespreken

Een bedrijfswagen op maat is altijd een kwestie van goed overleg over de opties die u ter beschikking heeft. Onze medewerkers bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met u, ook omdat er vaak meer mogelijk is dan u in eerste instantie denkt. Een bestelbus met dubbele cabine op maat biedt uiteraard andere mogelijkheden dan een aangepaste bakwagen met open laadbak, terwijl een chassis cabine juist weer ruimte biedt voor grote aanpassingen zoals lieren, kranen en rijplaten voor een graafmachine, om maar een paar voorbeelden te noemen. Neem vooral contact op met onze medewerkers om een goed overzicht van de mogelijkheden te krijgen.

Slimme techniek en innovatie voor bedrijfswagens op maat

Er is tegenwoordig zo veel mogelijk als het gaat om slimme technologie die uw rijervaring verbetert, dat er eigenlijk voor elke bedrijfswagen op maat wel een geschikte upgrade te bedenken valt. Wat dacht u bijvoorbeeld van ingebouwde spraakgestuurde navigatie, uitgebreide Bluetooth en WiFi opties in de cabine, of van parkeersensoren en camera’s rondom het voertuig? Wie elke week veel uren onderweg is kan waarschijnlijk ook wel een beetje assistentie gebruiken, zoals een waarschuwingssysteem dat uw aangepaste bedrijfswagen keurig binnen de wegvakken houdt, of technologie die de grip feilloos verdeelt over uw wielen voor optimale wegligging. Er komen wekelijks nieuwe innovaties bij, dus we laten u graag zien wat er voor uw bedrijfswagen op maat allemaal mogelijk is.    

Inrichting, interieur, carrosserie en laadruimtes op maat

Ook een goed doordachte inrichting van uw laadruimte kan uw werk gemakkelijker en aangenamer maken. Al uw gereedschap en materialen overzichtelijk opbergen, zodat alles op zijn plek blijft terwijl u rijdt en u nooit de hele bus door hoeft te zoeken, kan heel veel tijd besparen en verlies en beschadiging voorkomen. Wat dat betreft is het ook goed om na te denken over extra beveiliging en vergrendeling van uw bedrijfswagen op maat. Voor speciale imperials en andere slimme manieren om groot materieel mee te nemen hebben we ook een heel scala aan oplossingen op maat paraat.

Een bedrijfswagen op maat voor elke professional

Eigenlijk is het lastige aan een bedrijfswagen op maat dat we nooit alle opties voor u op een rijtje kunnen zetten. Er is gewoon te veel mogelijk, en er zijn te veel verschillende werkwijzen en beroepen om alles op te kunnen noemen. Of u nu hovenier bent, taxichauffeur, loodgieter of monteur, er is bij van Hunnik altijd wel een manier te bedenken om uw bedrijfswagen op maat te maken zoals u dat wilt. We gaan graag met u om de tafel om de perfecte maatwerk bedrijfsauto voor u te bouwen!