Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Geef uw passagiers alle ruimte met een Mercedes personenbus

Bij professionele taxibedrijven en specialistisch personenvervoer draait alles om ruimte en comfort. Wie zich laat vervoeren door een vakchauffeur verwacht vervoer waar niets op aan te merken valt, voor snel en moeiteloos transport naar de gewenste bestemming. Een Mercedes personenbus is tot in de puntjes ontworpen om precies dat te bieden: onbesproken gedrag op de weg, met genoeg beenruimte, bagageruimte en comfortabele zitplekken voor elke passagier, elke dag opnieuw.

Vergelijk onze Mercedes personenbussen met alle andere merken

Van Hunnik is al bijna een kwart eeuw totaal onafhankelijk als het gaat om de merken van onze bedrijfswagens. Wij helpen u liever door de beste personenbus te vinden voor uw situatie en uw passagiers dan door een bus van merk X of merk Y aan u te verkopen. Daarom vindt u in onze showroom in Andelst alle modellen en merken overzichtelijk bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en de beste keuze kunt maken. Ons merkonafhankelijke advies is daarbij uw beste garantie voor het vinden van precies de juiste personenbus – of dat nu een Mercedes-Benz is of een van onze vele andere modellen.

Een Mercedes personenbus geeft de kwaliteit waar uw klanten om vragen

Ook al zien onze medewerkers de sterke kanten van alle merken, er zijn toch punten waarop een Mercedes personenbus zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie. Natuurlijk mag een Mercedes bedrijfswagen niet teleurstellen als het gaat om een krachtige aandrijving en soepele besturing. Dat geldt des te meer voor personenvervoer, omdat niet alleen u lange dagen op de weg maakt met uw Mercedes personenbus, maar uw passagiers natuurlijk net zo goed. Gelukkig hebben Mercedes personenbussen een indrukwekkend staaltje motortechniek aan boord, waarbij vermogen, besparing en veiligheid prima in balans worden gehouden.

Met een Mercedes personenbus biedt u vervoer op maat en op niveau

Als het gaat om stijl en uitstraling heeft een Mercedes personenbus voor veel mensen een streepje voor op vergelijkbare bedrijfswagens. Dat uiterlijk is belangrijk, want uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Als u in de taxibranche en het personenvervoer actief bent geldt dat alleen maar sterker: representatief vervoer is dan een kwestie van professionaliteit. Ook al hebben merken als Fort, Renault en Opel elk hun eigen stijl en zorgvuldig ontworpen imago, toch blijft een Mercedes personenbus iets uitstralen dat bijzonder goed past bij vervoer op maat en op niveau.

Een Mercedes personenbus kopen of leasen?

Besluit u uiteindelijk een Mercedes personenbus te kiezen, dan heeft u bij ons meerdere interessante opties voor de financiering ervan. Uiteraard hebben we een complete selectie nieuwe Mercedes-Benz bussen die u met alle opties en accessoires kunt kopen. Daarnaast is ons aanbod scherp geprijsde en streng gecontroleerde Mercedes occasions een aantrekkelijk alternatief. Wie liever leaset dan koopt kan met onze private lease een Mercedes personenbus rijden zonder er direct de hoofdprijs voor te betalen. Vraag onze medewerkers naar de voordelen en maak ook hier de beste keuze voor uw persoonlijke werkomstandigheden!