Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Uw Mercedes 9-persoonbus kopen bij een ervaren vakspecialist

Als het gaat om sterke prestaties op het gebied van bedrijfswagens, dan weten we bij Van Hunnik als geen ander dat een Mercedes personenbus voor veel professionals een geliefde keuze is. Ook al maken we ons als bedrijf sterk voor merkneutraal advies, verkoop en lease voor alle merken bedrijfsbussen, toch blijft Mercedes-Benz zich onderscheiden: ook in het personenvervoer.  Voor het vervoer van grotere gezelschappen is een Mercedes-Benz bedrijfsbus een interessante keuze, zeker als het gaat om passagiers die hoge eisen stellen aan comfort en gemak onderweg.

Wat de technische mogelijkheden en de prestaties van onze Mercedes V-klasse en Mercedes Vito 9-persoons bussen mag u in elk geval heel wat verwachten. Als dat niet zo was, dan zouden er ook nooit zo veel personenbussen en taxibusjes van dit merk rondrijden. 

Geniet met uw passagiers van een Mercedes-Benz Vito 9-persoons bus

Voor een optimale combinatie van sterk en degelijk ontwerp met groot comfort en zitplezier is een Mercedes Vito een prima kandidaat. Wie dagelijks met passagiers onderweg is weet hoe belangrijk degelijk en betrouwbaar materiaal is. Juist op dat gebied heeft een Mercedes-Benz Vito 9-persoons een naam hoog te houden. Wat motorvermogen betreft zal het in elk geval niet gauw onvoldoende zijn, want de Mercedes Vito 9-persoons heeft zowel de kracht om een tandje harder te gaan wanneer het nodig is, als de techniek om zo zuinig mogelijk om te springen met de brandstof tijdens elke rit.

Vervoer met klasse in Mercedes-Benz V-klasse personenvervoer

De Mercedes V-klasse voegt met recht een stukje klasse toe aan personenvervoer. Aan luxe opties en chique uitstraling geen gebrek met deze serie hoogwaardige taxibussen: aan de binnenkant, maar ook van buiten. Voor de chauffeur is in de slim ingerichte cabine aan alles gedacht, maar uw passagiers zullen ook zeker geen reden tot klagen hebben door de luxe opties die een Mercedes-Benz V-klasse biedt. Genoeg ruimte, prima zicht rondom en comfortabel zitten zijn in alle V-klasse modellen als vanzelfsprekend ingebouwd.

Mercedes personenvervoer in private lease, nieuwe aankoop, of als occasion

Hoeveel particulieren en professionals ook fan zijn van Mercedes-Benz, bij Van Hunnik Bedrijfswagens blijven we het belangrijk vinden om onafhankelijk te zijn in het persoonlijke advies dat we u bieden. Daarom vindt u bij ons niet alleen Mercedes 9-persoons bussen, maar ook alle andere bekende merken en uitvoeringen die een ondernemer zich kan wensen. We hebben 25 jaar ervaring met de in- en verkoop, het onderhoud en de reparatie van bedrijfsvervoer, dus u mag erop vertrouwen dat we u onafhankelijk helpen om de beste keuze voor uw bedrijf te maken.

Of u nu van plan bent om een gloednieuwe 9-persoonbus te kopen, te leasen of er een als occasion aan te schaffen, wij denken actief met u mee. Zo weet u zeker dat uzelf, uw chauffeurs en vooral uw passagiers straks in de beste personenbus rijden die u maar kunt vinden.