Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Bedrijfswagens met dubbele cabine zijn een erg populaire keuze voor professionals uit alle delen van het bedrijfsleven. De extra ruimte en het grotere comfort die een bus met dubbele cabine biedt zijn niet alleen heel aangenaam voor iedereen die erin meerijdt, maar vooral ook een manier om uw bedrijfsvervoer slim en efficiënt in te zetten.

De flexibiliteit van een bedrijfswagen met dubbele cabine is een groot voordeel, zeker als u een exemplaar koopt uit onze uitgebreide selectie topfitte occasions.

Slim ondernemen is slim omgaan met bedrijfswagen occasions

Slim ondernemen betekent ook slim omgaan met de mogelijkheden van uw bedrijfswagens. Daar hoort de optie van een bedrijfswagen met dubbele cabine zeker bij, maar ook de manier waarop u al dat vervoer financiert. Voor dat laatste aspect is een occasion bedrijfswagen met dubbele cabine een mooie uitkomst. Bij ons vindt u namelijk wel de kwaliteit die u nodig heeft om in vol vertrouwen op weg te gaan, zonder daar meteen het volle pond voor te moeten betalen.

Neutraal advies over uw bedrijfswagen met dubbele cabine

Bij van Hunnik bedrijfswagens werken alleen maar specialisten in professioneel vervoer. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring met alle merken en modellen die de Nederlandse ondernemers in beweging houden. Dat betekent dat wij u uitstekend kunnen helpen en adviseren vanuit onze merkonafhankelijke bedrijfsformule.

Voor ons is het niet belangrijk welk merk u kiest in uw zoektocht naar uw bedrijfswagen met dubbele cabine, zolang uw keuze maar optimaal aansluit bij de eisen van uw specifieke beroep.

Vind uw bedrijfswagen met dubbele cabine door de ervaring van specialisten

Met zo veel ervaring onder een dak mag u er bij van Hunnik gerust op vertrouwen dat we precies weten welke occasions met dubbele cabine we wel toelaten tot onze selectie en welke juist niet. Onze inkopers en monteurs kennen de ins en outs van ieder merk en elke speciale uitvoering. Daarom is onze expertise uw beste garantie voor een steeds wisselend assortiment aan tweedehands bedrijfswagens met dubbele cabine in topconditie.

Blijf op de hoogte van ons wisselende aanbod occasion bedrijfswagens

Het loont voor heel veel professionals uit de hele regio om ons dynamische aanbod jong gebruikte bedrijfswagens regelmatig in de gaten te houden. Er komen regelmatig aanbiedingen voorbij die niet zomaar mag overslaan.

Toch is het vaak nog beter om met eigen ogen te zien wat we voor u klaar hebben staan. Kom daarom gerust langs bij onze vestiging in Andelst voor vrijblijvend advies en ondersteuning op maat. Onze mensen luisteren naar uw specifieke wensen en helpen u net zolang met zoeken tot u de best passende bedrijfswagen met dubbele cabine heeft gevonden die u en uw collega’s zich maar wensen kunnen.