Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Uw Ford 9-persoonsbus kopen bij Van Hunnik Bedrijfswagens

Wie op zoek is naar een betrouwbare en professionele personenbus mag Ford zeker niet overslaan bij het vergelijken van de verschillende merken. Zowel de Ford Tourneo als de Ford Transit personenbus worden door het hele land gebruikt door taxibedrijven, groepsvervoerders en specialistische ondernemers in bijvoorbeeld het bijzonder onderwijs. Blijkbaar is de vernieuwende en efficiënte techniek die een Ford 9-persoons bus aan boord heeft precies waar veel professionals naar zoeken, nog los van de ruimte en het comfort dat uw passagiers ervan mogen verwachten.

Bij Van Hunnik Bedrijfswagens is altijd wel een Ford personenbus in het assortiment te vinden, maar onze merkonafhankelijke benadering garandeert dat u alle types altijd eerlijk met andere merken en uitvoeringen kunt komen vergelijken.

Gaat u werken met een Ford Transit 9-persoons bus?

Een Ford Transit personenbus is een sterk staaltje slimme technologie, helemaal ingericht voor maximaal rijgemak als het om passagiers gaat.  Van intelligentie vierwielaandrijving opties tot controle over rolstabiliteit: aan alles is gedacht. Daar komt nog bij dat de emissie zo laag mogelijk wordt gehouden, waarmee u als ondernemer niet alleen aan de normen voldoet, maar met een Ford Transit 9-persoonsbus ook nog eens verstandig omgaat met de alsmaar stijgende brandstofkosten. Zo komen innovatie en comfort op de beste manier samen in uitgebalanceerd Ford Transit personenvervoer.

Of toch een Ford Tourneo 9-persoons bus?  

Een andere meer dan geschikte kandidaat is de Ford Tourneo 9-persoonsbus. Ook hier zijn de opties net zo slim als divers, dus wat u ook precies nodig heeft voor uw vervoersonderneming, met deze bedrijfsbus is er altijd een slimme oplossing mogelijk. De Ford Tourneo is in alle verschillende uitvoeringen al jaren een erg populaire bedrijfswagen, dus ook de 9-persoons bus van dit model is in allerlei toepassingen een bekend verschijnsel op de Nederlandse wegen.

Ford 9-persoonsbussen leasen, kopen, of als occasion uitzoeken bij Van Hunnik

Of u nu kiest voor een Ford Tourneo, een Ford Transit of één van de vele andere merken 9-persoonsbussen uit onze selectie, de mogelijkheden voor financiering zijn al net zo divers als ons aanbod. U kunt uw Ford personenbus natuurlijk aanschaffen door deze rechtstreeks uit de fabriek te kopen in een gloednieuwe uitvoering, maar ook onze jonggebruikte occasions kunnen de moeite van het overwegen waard zijn.

Daarnaast zien we dat steeds meer van onze klanten kiezen voor het leasen van hun taxibussen en andere voertuigen. Daarbij biedt onze gunstige financial lease optie u de kans om snel en zonder onnodig gedoe aan het werk te gaan. Als u op deze manier uw Ford 9-persoonsbus leaset wordt het bovendien direct uw eigendom, zonder dat u meteen de aankoopprijs hoeft te voldoen. Dat is ideaal voor ondernemingen, want uw persoonlijke stickers, belettering en andere aanpassingen kunnen meteen zonder problemen worden aangebracht.

Neem voor al uw mogelijkheden contact op met onze medewerkers, of kom persoonlijk langs voor een neutraal adviesgesprek bij Van Hunnik Bedrijfswagens in Andelst.