Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Bedrijfswagens vergelijken, waar moet u op letten?

Voordat u beslist welke bedrijfswagen u gaat kopen of leasen, is het aan te raden om alle verschillende merken, modellen en opties grondig met elkaar te vergelijken. Bijna maandelijks worden er nieuwe bedrijfswagens op de markt gebracht, vol innovatieve technologie en de laatste upgrades, waardoor u haast een specialist moet zijn om de ontwikkelingen bij te houden. Gelukkig heeft u een expert bij de hand, want bij van Hunnik werken we al bijna een kwart eeuw met bedrijfswagens van alle merken. Wij helpen u graag om de mogelijkheden helder op een rijtje te zetten en vergelijken samen met u geschikte bedrijfswagens met elkaar, zodat u uiteindelijk de perfecte keuze zult maken.

Begin met een brede blik, los van merk of model

Elk beroep is anders, en elke vakman of vakvrouw heeft andere eisen en aandachtpunten voor de ideale bedrijfswagen. Het is daarom altijd verstandig om met een brede blik te beginnen bij een vergelijking van de mogelijkheden. Alleen al daarom is het slim om bij van Hunnik Bedrijfswagens te komen kijken, want hier vindt u modellen van alle grote merken. Wij zijn een merkonafhankelijk bedrijf, dus wij kunnen alle sterke en minder sterke punten objectief met u doornemen. Dat is al een goed begin voor uw zoektocht: onze mensen staan u graag te woord.

Zoek de ruimte op

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om naar een bedrijfswagen te kijken, zijn er een paar essentiële eigenschappen die u bij uw vergelijking niet mag overslaan. Natuurlijk is de beschikbare laadruimte en de ruimte in de cabine van uw bedrijfsauto cruciaal. U wilt zeker weten dat u alles mee kunt nemen dat u op uw werkdag nodig heeft. Daarom is het goed om niet alleen te kijken naar de lengte van een bestelbus of bijvoorbeeld een bakwagen, maar ook naar de wielbasis, de effectieve indeling van de ruimte en de hoogte van de bedrijfswagen. Onthoud dat slimme opbergopties ook een heleboel extra ruimte kunnen opleveren.

Kies technologie die voor u werkt

De moderne bedrijfswagen staat bol van de slimme technologie om u te ondersteunen op alle terreinen, van veiligheid tot slim laden en lossen en van parkeren tot zuinigheid in brandstofverbruik. Alle bedrijfswagens die wij verkopen bieden opties, upgrades en handige innovaties om u werk uit handen te nemen terwijl u rijdt en werkt.

De techniek van bedrijfswagens vergelijken

Tijdens het vergelijken is het slim om voor uzelf te bepalen wat u belangrijk vindt, want bij elke optie hoort natuurlijk een kostenplaatje. Kiest u voor een start-stop systeem en slimme dieseltechnologie voor minimale uitstoot? Wilt u brake assist en parkeersensoren, of misschien een intelligent systeem dat uw wegligging blijft optimaliseren terwijl u kilometers maakt? Misschien is connectiviteit en werken in de cloud juist belangrijk: er is zoveel mogelijk, dat het geen kwaad kan om een beetje op onze ervaring te leunen bij uw vergelijking.

Zet alles op een rijtje

Naast laadruimte en technologie zijn er nog genoeg andere belangrijke factoren om mee te wegen. De uitstraling van een bedrijfswagen is een onderdeel van uw bedrijfsimago. Een dubbele cabine biedt meer ruimte en comfort voor uw collega’s. De afweging tussen een nieuwe bedrijfswagen of een occasion die nog jaren meekan is ook wezenlijk, net als de mogelijkheid om te leasen. Met zoveel ins en outs om te betrekken in uw vergelijking is het maar goed dat u een specialist in bedrijfswagens kent om u op weg te helpen. Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Andelst, dan zet u vandaag de eerste stap naar het vinden van uw ideale bedrijfswagen.