Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Renault 9-persoons bussen bij Van Hunnik

Een Renault personenbus is een prima oplossing voor iedereen die professioneel beweegt in het personenvervoer. Verrassend veelzijdig design aan binnen- en buitenkant is het resultaat van tientallen jaren succesvol ontwerpen van deze zeer complete Franse bedrijfsbussen. Een Renault 9-persoonsbus straalt van buiten klasse uit, biedt uw passagiers alle ruimte en zitgemak die ze maar wensen kunnen en heeft onder de motorkap genoeg vermogen om u altijd op tijd op uw bestemming te brengen – en dat nog zuinig en betrouwbaar ook.

Een Renault Trafic 9-persoonsbus kopen

Er zijn in de loop der jaren al heel wat verschillende uitvoeringen van de Renault Trafic personenbus ontwikkeld. Wat ze allemaal verbindt is een uitgekiende balans tussen ruimte en prestaties. Een Renault Trafic 9-oersoons bus geeft uw chauffeurs en passagiers alle gelegenheid om ook tijdens langere ritten ontspannen te zitten, terwijl de zuinige motor onder alle omstandigheden uw brandstofkosten blijft beperken. Dat is een goede zet van de fabrikant, want zo geeft uw Renault Trafic 9-persoons bedrijfsauto uw klanten alle ruimte om te genieten, en u alle ruimte om slim te ondernemen.

Eerlijk advies over een Renault Trafic 9-persoonsbus

Bij Van Hunnik Bedrijfswagens in Andelst staat een team van ervaren medewerkers voor u klaar met onpartijdig advies over uw volgende 9-persoons bus. Of dat uiteindelijk een Renault Trafic 9-persoonsbus wordt hangt helemaal af van u en uw onderneming. Wij werken al 25 jaar onpartijdig en dus onafhankelijk van merken, dus we zetten graag samen met u alle opties eerlijk op een rijtje.

Daarbij kijken we ook meteen of voor uw Renault Trafic 9-persoons bus leasen of kopen de beste keuze is. Voor wie het meeste wil halen uit een beperkt budget hebben we ook betrouwbare Renault occasions in ons assortiment. In onze eigen garage hebben we bovendien ruime ervaring met het onderhoud, reparaties en het persoonlijk inrichten van Renault Trafic personenbussen. U mag er dus op vertrouwen dat u met Van Hunnik een professionele partner in de arm neemt voor professioneel personenvervoer.

Kom uw nieuwe 9-persoonsbus zelf bekijken in onze showroom

Ook al kunnen we u nog zo veel vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een Renault Trafic 9-persoonsbus, toch is het vaak het beste om zelf te komen kijken. In onze showroom in Andelst staan onze medewerkers voor u klaar, net als een enorm assortiment bedrijfswagen van alle merken en types. We nemen graag rustig de tijd om samen met u alle belangrijke punten op een rijtje te zetten. Welk merk of type 9-persoons bedrijfsbus u ook kiest, bij Van Hunnik weet u zeker dat u 25 jaar ervaring en passie voor professioneel vervoer achter uw keuze heeft staan.