Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Filters
Merk
Model
Transmissie
Kleur
tot
tot
Reset alle filtersToon
Sorteren op
37685937-renault-master-1
Renault MasterT35 2.3 165 L3 Chassis Airco, Cruise, Bluetooth!! NR. 519
 • Nr 519
 • 3-2024
 • 12 km
 • Handmatig
€ 29.850,- (excl. BTW)
38352283-renault-master-1
Renault MasterT35 2.3 165 L3 Chassis Airco, Cruise, Bluetooth!! NR. 521
 • Nr 521
 • 3-2024
 • 14 km
 • Handmatig
€ 29.850,- (excl. BTW)
38352277-renault-master-1
Renault MasterT35 2.3 165 L3 Chassis Airco, Cruise, Bluetooth!! NR. 527
 • Nr 527
 • 3-2024
 • 13 km
 • Handmatig
€ 29.850,- (excl. BTW)
38347667-renault-master-1
Renault MasterT35 2.3 165 L4 Chassis Dubbellucht Airco, Cruise, Navi, Trekhaak!! NR. 602
 • Nr 602
 • 6-2024
 • 12 km
 • Handmatig
€ 35.850,- (excl. BTW)
Sorteren op

Een chassis cabine kopen bij van Hunnik

Een chassis cabine model is een bijzonder type bedrijfswagen, dat meestal wordt gebruikt binnen specialistische bedrijven. Veel chassis cabine bedrijfsauto’s bieden de mogelijkheid om elke gewenste afbouw aan het chassis toe voegen, zodat u zelf uw chassis cabine helemaal kunt inrichten naar de aard van uw bedrijf en werkzaamheden. Van Hunnik heeft bedrijfsauto’s van alle grote merken op voorraad, zowel nieuw als tweedehands, dus bij ons vindt u altijd de chassis cabine die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Chassis cabines van alle grote merken overzichtelijk op een rijtje

Een belangrijk voordeel van een chassis cabine is het grote nuttige laadvermogen. Afhankelijk van het precieze doel waarvoor u uw chassis cabine wilt inzetten kan de uitrusting variëren van een gemonteerde hoogwerker tot een speciale laadbak, of bijvoorbeeld een takel- en sleepplatform voor andere voertuigen. Wat u ook van uw chassis cabine vraagt, er moet in elk geval voldoende motorisch vermogen aanwezig zijn om aangenaam, zuinig en veilig te rijden. Daarom is het nuttig om onze medewerkers om advies te vragen, want wij kennen de chassis cabines van alle grote merken en weten daarom precies waar u rekening mee moet houden.

Chassis cabines nieuw en als occasion

Bij van Hunnik vindt u zowel nieuwe als tweedehands chassis cabines, in een continu wisselend aanbod. Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd voordat ze tot het assortiment worden toegelaten, omdat we al bijna vijfentwintig jaar geloven in betrouwbare kwaliteit die nog jaren plezier en rendement op kan leveren. Onze medewerkers zijn dan ook al sinds 1994 bezig met het onderhouden en repareren van bedrijfswagen van elk merk en model. Daardoor weten we precies waar we op moeten letten om alleen de beste jong gebruikte chassis cabines als occasion aan te bieden.

Een chassis cabine leasen bij van Hunnik

Een chassis cabine kopen is een mogelijkheid, maar u kunt bij van Hunnik ook uw bedrijfswagen leasen. Steeds meer bedrijven ontdekken dat de fiscale voordelen van bedrijfswagens leasen behoorlijk kunnen meetellen in de resultaten. Als u ook de mogelijkheden wilt verkennen van de optie om uw chassis cabine te leasen, laat het onze medewerkers dan vooral weten. Samen kijken we naar de voor- en nadelen, zodat u een verantwoorde afweging kunt maken waar uw bedrijf mee vooruit kan.

Merkonafhankelijk kiezen voor de ideale chassis cabine

Wij zijn er trots op dat we al bijna vijfentwintig jaar als merkonafhankelijk dealer bekend staan. Voor u heeft dat als voordeel dat we nooit zullen proberen u koste wat kost een chassis cabine van een bepaalde fabrikant te verkopen. Wij willen dat u over een paar jaar tevreden bij ons terugkomt wanneer u zoekt naar uw volgende bedrijfswagen, dus wij kiezen voor de lange termijn. Van onze medewerkers mag u professioneel en neutraal advies verwachten, zodat we u niet verkopen wat ons het beste uitkomt, maar samen op zoek gaan naar de beste oplossing in bedrijfswagens voor u en uw specifieke bedrijf.