Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Bedrijfswagens met grijs kenteken vindt u bij van Hunnik

Ondernemers die voor hun werk veel kilometers maken weten als geen ander dat logistiek een flinke kostenpost kan zijn. Logisch dus dat u als professional probeert om uw budget zo goed mogelijk in de gaten te houden. Als er voordelen zijn waardoor bedrijven kunnen besparen op de kosten van hun wagenpark, dan wilt u daar natuurlijk ook graag gebruik van maken.

Om die reden vindt u bij van Hunnik een keur aan bedrijfswagens die u met een grijs kenteken aan kunt schaffen, voor die nuttige fiscale voordelen die precies het verschil kunnen maken.

De voordelen van een bedrijfswagen met grijs kenteken

Met een bedrijfswagen met grijs kenteken kunt u als ondernemer gebruik maken van een aantal fiscale voordelen. Daarbij maakt het in principe niet uit welk type bedrijfswagen u kiest, zolang u deze maar hoofdzakelijk voor bedrijfsmatige doelen gebruikt. Het belastingvoordeel van een grijs kenteken bestaat uit een ontheffing van de bpm, waarbij in veel gevallen ook nog eens minder wegenbelasting hoeft te worden betaald. Dat kan op jaarbasis een flinke besparing opleveren, zeker als u meerdere bedrijfswagens met grijs kenteken inzet voor uw bedrijf.

De voorwaarden voor een bedrijfsauto met grijs kenteken

Om in aanmerking te komen voor de voordelen van een bedrijfswagen met grijs kenteken moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Sommige van die voorwaarden betreffen uzelf als ondernemer, zoals de eis dat u als ondernemer een eigen btw-nummer heeft. Andere voorwaarden betreffen de bedrijfswagen, zoals een inrichting die bedoeld is voor goederenvervoer en een grens aan de maximaal toegestane massa van het voertuig.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze voorwaarden, zodat u zelf kunt bepalen of het voor u rendabel is om een bedrijfswagen met grijs kenteken aan te schaffen.

De bedrijfswagen met grijs kenteken die het beste bij u past

Bedrijfsmatig rijden met een grijs kenteken kan u forse voordelen opleveren, maar daar heeft u natuurlijk weinig aan zolang u niet precies de juiste bedrijfswagen heeft gevonden. Daarom is het verstandig om u grondig voor te laten lichten met objectief advies over uw mogelijkheden.

Onze medewerkers staan voor u klaar met kennis van zaken zonder voorkeur voor specifieke merken of modellen. Wij zijn onafhankelijk van fabrikanten en helpen u graag bij het vinden van de bedrijfswagen met grijs kenteken die het beste past bij wie u bent en hoe u graag werkt.