Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Filters
Merk
Model
Transmissie
Kleur
tot
tot
Reset alle filtersToon
  • Home
  • Ford Transit Connect leasen

Sorteren op
34422347-ford-transit-connect-1
Ford Transit Connect1.5 TDCI L2 TREND 100PK Airco, Cruise, Bluetooth!! NR. 940
  • Nr 940
  • 3-2023
  • 10 km
  • Handmatig
€ 25.500,- (excl. BTW)
  • Home
  • Ford Transit Connect leasen

Sorteren op

Ford Transit Connect leasen

De Ford Transit Connect is een efficiënte, functionele en duurzame bestelwagen om te leasen. De Transit Connect is beschikbaar met een korte en lange wielbasis, met lengtematen van respectievelijk 4425 mm en 4825 mm.

De Ford Transit Connect heeft afhankelijk van de uitvoering een maximaal laadvolume van 3,6m³ (VDA) en maximaal 961 kg laadvermogen. Daarnaast kan het trekvermogen ook nog eens oplopen tot wel 1500 kg. De Ford Transit Connect is als lease bedrijfswagen dus een goede optie voor het vervoeren van goederen, materialen en gereedschappen.

De Transit Connect is verkrijgbaar met een diesel of met een benzine motor en is dankzij de innovatieve EcoBoost en EcoBlue motoren gunstig in het brandstofverbruik.

Gemakkelijk en snel uw nieuwe Ford Transit Connect leasen bij Van Hunnik Bedrijfswagens

Bij Van Hunnik Bedrijfswagens is altijd een ruime voorraad nieuwe en jong-gebruikte occasions aanwezig, waaronder ook de Ford Transit Connect. Als u een Ford Transit Connect wilt leasen kan dit in sommige gevallen zelfs al binnen een dag, omdat we begrijpen dat u uw bedrijfswagen nu eenmaal snel nodig heeft.

Is de specifieke Transit Connect die u graag wilt rijden echter niet op voorraad? Niet getreurd, want we gaan graag voor u op zoek! Op onze website kunt u een zoekopdracht invullen waarin u ons alle specificaties geeft van de bedrijfswagen die u zoekt. Dankzij ons uitgebreide netwerk is het vaak geen enkel probleem om de auto te vinden die u zoekt.

Staat de Ford Transit Connect die u wilt leasen wel op de site, maar mist u bijvoorbeeld opties zoals een trekhaak of imperiaal? Geen probleem, want we richten uw bedrijfswagen helemaal naar wens in. Heeft u dus een Transit Connect gezien die u wel wat lijkt, maar mist er nog wat aan? Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Zakelijk uw Transit Connect rijden? Kies voor Financial Lease. Vraag een lease voorstel aan.

Door uw Ford Transit Connect zakelijk te leasen met Financial Lease bij Van Hunnik Bedrijfswagens is de bestelwagen meteen formeel uw eigendom. U mag dus direct zelf bepalen hoe u uw Ford inricht. Of u deze nu bijvoorbeeld bestickert, of voorziet van betimmering in de laadruimte. U heeft direct volledig zeggenschap over het interieur en exterieur van uw nieuwe auto.

Daarnaast wordt door Financial Lease uw liquiditeit niet aangetast. U hoeft immers niet direct het volledige aankoopbedrag af te dragen maar betaalt voor uw Transit Connect in verschillende termijnen over een looptijd van 12 tot 72 maanden. Daarbij kunt u ook tussentijds extra aflossen of een grotere aanbetaling doen.

Naast deze voordelen heeft Financial Lease van een Ford Transit Connect nog meer financiële voordelen. Zo kunt u het bedrag dat u afdraagt aan rente aftrekken van uw winst, als investeringsaftrek, uw Ford is immers een bedrijfsmiddel. Hier vindt u een volledig overzicht van de financiële en logistieke voordelen van Financial Lease bij Van Hunnik Bedrijfswagens.

Heeft u een Ford Transit Connect in ons assortiment gezien die u wel aanstaat? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.