Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Uw bedrijfswagen kiezen, waar moet u op letten?

De perfecte bedrijfswagen vinden is zeker geen eenvoudige opgave. Er zijn zo veel verschillende merken, types en modellen dat u al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n moment is het verstandig om het advies van een specialist in te winnen. Daarvoor bent u bij van Hunnik aan het juiste adres, want we helpen u graag om de beste match te vinden. We geven hier alvast een paar tips voor belangrijke zaken die u goed in de gaten moet houden bij het kiezen van uw volgende bedrijfswagen.

Welk soort bedrijfswagen past bij uw werkzaamheden?

Voor elk beroep bestaat een perfecte match als het om bedrijfswagens gaat. U bent daarin de ervaringsdeskundige, want u weet het beste hoe uw werkweek eruitziet. Toch kunnen we een ruwe indeling maken in een paar verschillende soorten bedrijfswagens om de keuze wat eenvoudiger te maken. Veel ondernemers werken graag met een bestelwagen of bestelbus, omdat hier laadruimte, prestaties en comfort vaak goed met elkaar in balans zijn, maar er is veel meer om uit te kiezen.

Bakwagens, taxibusjes, koel- en vrieswagens en veel meer

Wie echt voor maximale ruimte gaat komt al snel uit bij een bakwagen, omdat hier de wielkasten de lading niet in de weg zitten. Uiteraard zijn types als koelwagens en taxibussen voor specifieke beroepen de beste uitkomst. Chassis cabines zijn een andere populaire keuze, waarbij achter de cabine een heel scala aan opties op het chassis kan worden gemonteerd.

Biedt uw bedrijfswagen genoeg ruimte?

Ruimte is voor veel professionals het voornaamste criterium om een bedrijfswagen op uit te kiezen. De verschillende merken hebben allemaal hun eigen manieren bedacht om slim met de beschikbare ruimte om te gaan. Ook is de keuze voor een enkele of dubbele cabine bepalend voor de laadruimte die overblijft.

Is uw bedrijfswagen zuinig genoeg?

Zuinig omgaan met brandstof is de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel geworden van het ontwerp van bedrijfswagens. Dat geldt voor alle merken en alle modellen, maar elke fabrikant heeft zo zijn eigen manier om te voldoen aan de steeds strengere normen die worden gesteld. Tegelijk wilt u natuurlijk zo min mogelijk kosten maken voor de brandstof die u verbruikt. Innovatieve start-stop systemen, speciale motor- en brandstoftechnologie en andere slimme vernieuwingen zijn zeker een factor om in het achterhoofd te houden bij de zoektocht naar uw nieuwe bedrijfswagen.

Een bedrijfswagen kopen of leasen, nieuw of als occasion?

Er zijn verschillende manieren om uw professionele vervoer te financieren, want u kunt bij van Hunnik kiezen of u een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto koopt of liever leaset. Elke optie heeft zijn voordelen, dus we gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat de best passende mogelijkheid is voor u en uw organisatie.