Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Wat is mijn bedrijfswagen waard?

Naast een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse werkzaamheden is uw bedrijfswagen ook een belangrijke factor op de bedrijfsinventaris. Uw bedrijfswagens zijn geld waard, maar wat die actuele waarde precies bedraagt is een stuk lastiger te bepalen. Maak daarom voor de waardebepaling van uw bedrijfswagens gebruik van de specialistische blik van een van Hunnik deskundige.

Inkoop van bedrijfswagens tegen eerlijke prijzen

Wie al bijna een kwart eeuw dagelijks werkt met bedrijfsauto’s van alle merken en uitvoeringen, die weet precies waarop moet worden gelet om de waarde van een gebruikt exemplaar te bepalen. Onze medewerkers kijken met een kritisch oog naar alle onderdelen van uw bedrijfswagen, om tot een weloverwogen en eerlijke conclusie te kunnen komen. Uiteindelijk hebben we er allemaal meer aan als de waarde van uw auto op de werkelijkheid berust en niet op wenseljikheid. Wie een eerlijk oordeel zoekt is bij van Hunnik altijd welkom.

Uw bedrijfswagen verkopen bij van Hunnik

Met ons grote en altijd veranderende aanbod eersteklas bedrijfswagens, nieuw en als occasion, zijn we altijd geïnteresseerd in het aankopen van uw bedrijfsvoertuigen. Ook voor partijen bedrijfswagens, zoals bij een onverhoopt faillissement of inkrimping van uw bedrijf, hebben we altijd plaats. We zijn uitstekend op de hoogte van vraag en aanbod op de huidige lokale markt, dus daarmee kunnen we u altijd een fair bod geven.

Wat is uw bedrijfswagen waard voor de export?

De lokale markt is niet de enige mogelijkheid om uw bedrijfswagen te verkopen. Van Hunnik heeft een uitgebreid netwerk van dealers in het buitenland, waardoor we ook een geschikte partner zijn voor het exporteren van uw bedrijfsauto. Soms is een bepaald merk en type over de grens aanzienlijk meer waard dan in ons eigen land, dus vraag vooral naar uw mogelijkheden als u de waarde van uw bedrijfswagen wilt laten bepalen. Wij hebben de expertise in huis om alle zaken rond douane, RDW en transport voor u te regelen.

Een professionele kijk op waarde is altijd de moeite waard

Zelfs als u uw bedrijfswagen niet wilt verkopen, maar bijvoorbeeld om boekhoudkundige redenen wilt weten wat de actuele waarde is, kunnen wij dit haarscherp voor u bepalen. Bent u wel van plan te verkopen, dan gaan we graag in gesprek over onze mogelijkheden om uw vervoer in te ruilen. We zijn trots op onze groeiende kring van trouwe klanten, die graag hun bij van Hunnik gekochte bedrijfswagens inruilen voor nieuwe exemplaren uit ons assortiment. Als u interesse heeft in onze mogelijkheden en graag een professionele inschatting van de waarde van uw bedrijfswagens krijgt, neem dan vooral contact op met onze medewerkers.