216
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
81
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
17
Bakwagens
Bakwagens
30
Personenbussen
Personenbussen
2
Chassis cabine
Chassis cabine
0
Koelwagens
Koelwagens
16
Open laadbakken
Open laadbakken
1
Overige
Overige
363
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (363)

Peugeot Boxer bedrijfswagens bij van Hunnik

Met de serie Peugeot Boxer bedrijfswagens wordt een mooie verbinding gelegd tussen comfort, prestaties en betaalbare kwaliteit. Een Peugeot Boxer bus leasen of kopen betekent kiezen voor zo min mogelijk onderhoud, omdat deze sterke bedrijfsauto’s tot in de details zijn ontworpen om langer mee te gaan dan ooit. Uiteraard is dat maar een klein onderdeel van het totale plaatje dat de Boxer bestelwagen schetst, want dit Franse topmerk gaat al een tijdje mee als het aankomt op professioneel vervoer dat rekening houdt met het werk van vandaag.

Peugeot Boxer

35 2.0 HDI 130pk L4 Bakwagen Airco Camera Laadklep Euro 6!! NR. 993
Nr 993 | 05-2018 | 37964 km | Handmatig
€ 27.500,-(excl. BTW)

Peugeot Boxer

35 2.0 HDI 130pk L4 Bakwagen Airco Camera Laadklep Euro 6!! NR. 992
Nr 992 | 05-2018 | 39786 km | Handmatig
€ 27.500,-(excl. BTW)

Peugeot Boxer bedrijfswagens gaan net even langer door– net als u

Een Peugeot Boxer bedrijfswagen als gesloten bestel of chassis met enkele of dubbele cabine: dit succesnummer is in heel veel verschillende versies beschikbaar. Ook tweedehands hebben we bij van Hunnik goede ervaringen met Boxers in alle mogelijke samenstellingen. In de nieuwste modellen is nog sterker dan voorheen gelet op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Zo is de distributieriem van Peugeot Boxer bedrijfsauto’s vervangen door een ijzersterke ketting, waardoor u niet meer op de periodieke vervanging hoeft te letten.

Peugeot Boxer bedrijfsauto’s zitten vol slimme techniek

Dat soort slimmigheden komt bovenop de duurzame manier waarop de motor met lange onderhoudsintervals is ingericht op zuinig brandstofverbruik, met technieken zoals HDI en een handig Stop & Start systeem. Voor wie altijd genoeg werk te doen heeft is het gewoon fijn om te weten dat een Peugeot Boxer langer doorgaat dan de gemiddelde bedrijfsauto, net zoals een echte vakman of vakvrouw net even langer doorwerkt dan de concurrentie.

Serieus laadvermogen versterkt door slim ontwerp

Met een serieuze laadcapaciteit tot wel 17 kubieke meter en de grootste bruikbare breedte die een bedrijfswagen te bieden heeft kan de Peugeot Boxer zich meten aan de andere sterke merken uit de sector. Al die laadruimte wordt ook nog eens extra toegankelijk door maatregelen zoals achterdeuren die open kunnen tot een hoek van 270° en een aangenaam lage laaddrempel. Tel daar nog bij op dat een gesloten bestelbus Peugeot Boxer in diverse lengtematen beschikbaar is en u ziet dat er voor elk bedrijf een ideale match te vinden.

Het comfort van een mobiele werkplek onderweg

Ook als het gaat om rijcomfort zit u in een Peugeot Boxer bedrijfsauto altijd goed. De geveerde bestuurdersstoel is een wondertje van ergonomie, met diverse mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en een ingebouwde lendensteun. Omdat de stoel zich aanpast aan het gewicht van de bestuurder kunt u vertrouwen op een verantwoorde zithouding tijdens het rijden. Ook de opbergvakken zijn slim en veelzijdig te gebruiken, waardoor u met uw Peugeot Boxer bus of bakwagen altijd een complete mobiele werkplek bij de hand heeft.

Persoonlijk en onafhankelijk advies bij van Hunnik

Motorisch, technologisch en ergonomisch is een Peugeot Boxer bedrijfswagen absoluut de moeite van het overwegen waard, of u nu zoekt naar een jonge occasion of een gloednieuw exemplaar wilt kopen. Ook als u niet voor de bedrijfsauto’s van Peugeot kiest hebben we genoeg andere merken om te overwegen. Onze specialisten zijn onafhankelijk van merk of uitvoering en adviseren u graag persoonlijk over de beste keuze voor uw persoonlijke situatie.