Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Een bedrijfswagen leasen of juist kopen?

Kopen of leasen? Waar het voor veel bedrijven lang vanzelfsprekend was om hun bedrijfswagens te kopen en ze op die manier op de bedrijfsinventaris te zetten, kiezen steeds meer professionals er tegenwoordig voor om hun bedrijfsauto’s te leasen. Als u op zoek bent naar de beste nieuwe toevoeging aan uw eigen wagenpark, dan is leasen zeker een optie die u zou moeten overwegen. Bij van Hunnik helpen we u graag: met ons neutrale advies en praktische ervaring, maar ook met een eigen regeling voor financial lease, speciaal bedoeld voor professioneel vervoer.

Bedrijfswagens leasen bij van Hunnik

Laten we eerlijk zijn: een bedrijfswagen kopen is een flinke investering, zeker als u kiest voor een nieuw exemplaar. Een bedrijfsauto leasen is financieel gezien een heel ander verhaal, zeker met de gunstige financial lease voorwaarden die we u bij van Hunnik kunnen bieden. U betaalt niet ineens het hele aankoopbedrag, maar in plaats daarvan betaalt u maandelijks een afschrijvingsbedrag. Omdat de looptijd en de aflossing van de leaseovereenkomst een afspraak tussen u en ons is, bestaat er altijd een manier om de bedrijfswagen te leasen die past bij uw organisatie en uw budget.

De voordelen van een lease bedrijfswagen

Als u uw bedrijfswagen bij ons leaset, wordt deze direct uw eigendom, ook al koopt u het voertuig niet. Dat is heel praktisch voor iedereen die graag een bedrijfslogo op de nieuwe bestelbus of bakwagen laat prijken natuurlijk, maar ook voor alle mogelijke aanpassingen die u aan uw bedrijfswagen wilt maken. U investeert dus in bedrijfsbezit dat direct gaat renderen, terwijl u zich daarvoor niet in de rode cijfers hoeft te steken.

Gunstige fiscale omstandigheden

Vanaf het eerste moment kunt u profiteren van de fiscale voordelen van leasen, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien zit u veilig zodra er normale schade optreedt of onderhoud moet plaatsvinden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een aanvraag voor bedrijfswagens leasen is bij ons vaak in een dag geregeld, zonder inzage in uw jaarcijfers. We gaan graag met u om de tafel om uw mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfswagens kopen bij van Hunnik

Uiteraard blijft ook bedrijfswagens kopen een populaire optie, ondanks de pluspunten van leasen. Als u uw bedrijfswagen koopt, dan is het direct uw volledige eigendom, zonder dat er nog verdere afschrijvingen achteraan komen. Zeker met een uitgebreid assortiment als het onze is er altijd wel een gloednieuwe bedrijfswagen te vinden die precies aansluit op uw wensen.

Koopt u een nieuwe of een tweedehands bedrijfswagen?

In onze vestiging in Andelst kunt u niet alleen terecht voor de nieuwste modellen van alle merken, want ook onze collectie bedrijfswagen occasions is absoluut de moeite waard. Onze inkopers hebben een getraind oog en weten precies waar ze op moeten letten bij elke gebruikte bedrijfswagen die ons wordt aangeboden. Het resultaat is een dynamische collectie bedrijfswagen occasions van hoge kwaliteit tegen vlijmscherpe prijzen. Ook onze tweedehands selectie is breed genoeg om altijd een goede match voor uw bedrijf te vinden.

De keuze blijft aan u

U ziet: bij van Hunnik zijn zowel kopen als leasen van bedrijfswagens interessante mogelijkheden om uw bedrijf op rolletjes te laten lopen. Neem daarom vandaag nog contact op of bezoek onze showroom, zodat we samen kunnen beslissen wat voor u de beste weg is naar uw nieuwe bedrijfswagen.