Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Ruime keuze in bestelbussen met dubbele cabine bij van Hunnik

Bedrijfsbussen vormen een belangrijk onderdeel van de totale vloot aan bedrijfswagens die in Nederland op de weg te vinden zijn. Wie regelmatig zelf achter het stuur zit weet dat die vloot gigantisch is geworden, omdat er tegenwoordig zo veel ondernemers en vakmensen onderweg zijn met bussen waarop ze blind moeten vertrouwen. Een aanzienlijk deel van deze bedrijfswagens wordt gevormd door bestelbussen met dubbele cabine. Bij van Hunnik Bedrijfswagens weten precies waarom deze bussen zo aantrekkelijk zijn voor zo veel bedrijven.

Geef uw collega’s de ruimte met een bestelbus met dubbele cabine

Een bestelbus met dubbele cabine is een aangepaste variant van de standaard bestelbus. Met een dubbele cabine biedt uw bedrijfswagen extra ruimte voor passagiers op een rij stoelen achter de bestuurdersstoel. Daarmee houdt een bestelbus met dubbele cabine het midden tussen een reguliere bedrijfsbus en een passagiersbus of taxibusje. U heeft dus wel de ruimte en het vermogen die een busje u kan bieden, maar dan met extra zitplaatsen, waardoor u een heel team van collega’s efficiënt en comfortabel naar werkplekken door het hele land kunt sturen.

Flexibiliteit in professioneel vervoer

Veel van onze klanten zoeken een bestelbus met dubbele cabine vanwege de veelzijdigheid in gebruik die deze categorie biedt. Heeft u vandaag aan twee medewerkers genoeg op uw werklocatie? Geen probleem. Zijn er morgen drie extra collega’s nodig? Dat kan ook, want die extra werknemers plus al hun uitrusting kunt u met gemak kwijt in een bestelbus met dubbele cabine. Natuurlijk zijn in een bus met dubbele cabine dezelfde opties, technische hoogstandjes en verfijnde motortechniek beschikbaar die u ook in een andere bus kunt vinden. Het resultaat? Een bedrijfswagen waarmee u flexibel genoeg kunt werken om elke klus met de juiste mensen te klaren, zonder onnodige kosten voor extra vervoer.

Uitgebreid aanbod nieuwe en tweedehands bestelbussen met dubbele cabine

In onze showroom in Andelst vindt u een uitgebreid aanbod van bestelbussen met dubbele cabine. Bij ons kunt u terecht voor bedrijfswagens van alle merken, dus ook voor alle dubbele cabine uitvoeringen die er te vinden zijn. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als jong gebruikte tweedehands bestelbussen met dubbele cabine, dus er is voor elk bedrijf en voor ieder budget een goede match te vinden. Een bus met dubbele cabine leasen kan ook, tegen gunstige voorwaarden en doorgaans zonder controle van uw jaarcijfers.

Neutraal advies van een ervaren specialist

Onze medewerkers helpen u graag om de beste bestelbus met dubbele cabine te vinden. Maak gebruik van onze ervaring en kom met eigen ogen kijken naar ons actuele aanbod. Onze merkonafhankelijke bedrijfsformule betekent dat we u neutraal kunnen adviseren en samen met u op zoek gaan naar de ideale match voor uw specifieke werk en uw persoonlijke wensen. Met zo veel verschillende merken en modellen in huis weten we voor elke professional de juiste bestelbus met dubbele cabine te vinden!