Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Professioneel de beste 9-persoons bus kopen

Iedereen die op een professionele manier met personenvervoer te maken heeft weet hoe cruciaal het is om voldoende zitplaatsen in een bedrijfswagen te kunnen bieden. Met een 9-persoons bus kan elke taxiondernemer, streekvervoerder en aanbieder van speciaal vervoer maximaal gebruik maken van de ruimte die een bedrijfsbus te beiden heeft. Daarbij zijn flexibiliteit, persoonlijk comfort en uiteraard de prestaties van de 9-persoons bus de belangrijkste aandachtspunten.

Bij van Hunnik Bedrijfswagen is altijd een actueel en divers aanbod van kwaliteitsmerken aanwezig voor elke ondernemer die professioneel de beste 9-persoons bus wil kopen. Met onze ervaring en service weet u dat u een 9-persoons bus koopt waar niet alleen uw passagiers, maar ook uw chauffeurs en uw onderneming weer optimaal in vooruit kunnen.

Snel en flexibel een 9-Persoons bus leasen

Een 9-persoons bus leasen wordt in snel tempo voor steeds meer ondernemers een slimme keuze. Daarbij spelen niet alleen de fiscale voordelen voor uw bedrijf een rol, maar ook de manier waarop u snel en soepel omspringt met onderhoud en eventuele kosten vanwege reparaties. Door een 9-persoonsbus te leasen voorkomt u dat uw service stilvalt op het moment dat uw bedrijfswagen onverhoopt niet kan worden gebruikt. Dat is een aangenaam stukje extra zekerheid voor uzelf, maar vooral voor de klanten die afhankelijk zijn van de conditie van uw 9-persoons taxibusje of andere personenbus.

Onze leasevoorwaarden zijn nooit ingewikkelder dan nodig is. Een 9-persoonsbus leasen zonder per se inzage in uw bedrijfsgegevens te geven is de snelste manier om goed uitgerust de weg op te kunnen. Minimaal gedoe met maximaal effect: daar houden we bij van Hunnik Bedrijfswagens net zo van als elke ondernemer.

9-Persoonsbussen in alle merken, met service en advies van een expert

Wie naar van Hunnik komt voor de aanschaf of lease van een 9-persoonsbus mag rekenen op vakmanschap, ervaring en eerlijk advies. Onze medewerkers zijn vakspecialisten, die altijd merkonafhankelijk met u mee denken. Of u uiteindelijk besluit om een Mercedes Vito, Renault Trafic of Ford Transit 9-persoonsbus te kopen maakt voor ons geen verschil. Wat wij belangrijk vinden is samen zoeken naar de beste oplossing voor uw ideale vorm van personenvervoer.