Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Mercedes-Benz V-Klasse bussen bij van Hunnik

Het assortiment Mercedes-Benz bedrijfswagens dat we bij van Hunnik aanbieden is uitgebreid genoeg om alle types bestelwagens en bussen van dit vooraanstaande merk te omvatten. Onze collectie wisselt bijna dagelijks, maar door die dynamiek staat er eigenlijk altijd wel een Mercedes tussen die bij uw bedrijf past. Voor het vervoeren van mensen in plaats van vracht, zoals bij een taxibedrijf bijvoorbeeld, is de Mercedes-Benz V-Klasse bus zeker het overwegen waard: ook als u  net als ons kwaliteit belangrijker vindt dan een specifiek merk.

Mercedes-Benz V-Klasse, voor wie stijlvol vervoer serieus neemt

Een Mercedes-Benz V-Klasse bus is een uitstekende partner voor iedereen die zich met professioneel personenvervoer bezighoudt. Een Mercedes V-Klasse bedrijfswagen kopen betekent heel veel comfort bieden aan al uw passagiers, met ruime zitmogelijkheden en alle technologische snufjes die u zich maar kunt wensen aan boord, van de cabine tot achterin. Daarmee is de V-Klasse niet alleen een hele complete bus, maar ook een duidelijk signaal naar uw klanten toe: u neemt transport in stijl serieus.

De V-Klasse heeft net dat beetje extra klasse

Zowel tweedehands als gloednieuw uit de fabriek is een V-Klasse bus een sterke keuze in personenvervoer. Deze luxueuze bus biedt plaats aan acht personen, met nog flink wat ruimte over om bagage mee te nemen. Er zijn verschillende uitvoeringen in omloop die variëren in lengte en in wielbasis, met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, met opties voor een V-Klasse met dubbele cabine. Welke maat en versie u ook kiest, alle Mercedes-Benz V-Klasse bedrijfswagens delen dezelfde chique uitstraling in de afwerking waarmee u uw klanten net dat beetje extra klasse biedt. 

Executive vervoer met de Mercedes V-Klasse

Onder de executive looks van de Mercedes-Benz V-Klasse serie gaat een motor schuil die er niet om liegt. De kwaliteit van de vier verschillende diesel- of benzinemotoren is uitstekend, met meer dan genoeg kracht om al dat comfort te matchen met een passende snelle reis naar de plek van bestemming. Ook de cabine van de V-Klasse is niet alleen een lust voor het oog, maar een heuse cockpit vol met slimme hulpmiddelen om de reis aangenamer en tegelijk veiliger te maken. Zo reizen niet alleen de passagiers, maar ook de bestuurder op executive niveau.

Personenvervoer van alle merken, nieuw en tweedehands

Voor wie zich serieus bezighoudt met het transport van passagiers is een Mercedes-Benz V-Klasse bus een prima manier om comfortabel en ontspannen rijden te combineren met ruimte en technologie in overvloed. Toch weten we bij van Hunnik dat er altijd meer keuze is dan een bedrijfswagen van één merk. Wij zijn een onafhankelijke dealer en adviseren u graag over de mogelijkheden die al onze verschillende merken u bieden, ook voor hoogwaardig passagiersvervoer. Kom vooral langs om persoonlijk ons dynamische aanbod aan nieuwe bedrijfswagens en occasions te bekijken en maak gebruik van de bijna 25 jaar ervaring die onze medewerkers in huis hebben.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik bij financial lease tussentijds aflossen of een deel aanbetalen?

Dit is in bijna alle gevallen mogelijk.

Moet ik bij een personenbus altijd BPM betalen?

In de bijna alle gevallen wel, vraag dit voor de zekerheid na bij uw verkoper.

Ik wil mijn bus laten voorzien van extra opties zoals een imperiaal, laadruimte betimmering en een trekhaak, kan dit?

Jazeker, wij kunnen alle bedrijfswagens volledig naar uw wens inrichten.

Zijn jullie prijzen volledig rijklaar?

Ja, bij Van Hunnik bedrijfswagens staat u nooit voor verrassingen, onze prijzen zijn rijklaar incl. garantie en afleverkosten.