Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Vind uw Opel Vivaro bus bij van Hunnik

Met de Opel Vivaro bedrijfswagens bouwt deze Duitse fabrikant voort op een lang succesverhaal van door en door betrouwbare auto’s. Een Opel Vivaro bus straalt genoeg uit om alleen al voor zijn looks een echte aanwinst voor uw bedrijf te zijn. De nieuwste versie straalt professionaliteit met een punch uit, onder meer door de markante chromen grill en de scherpe blik van de koplampen met ingebouwde LED dagverlichting.

Koop uw Opel Vivaro nieuw of als occasion

Koop uw Opel Vivaro nieuw of als occasion

Bij van Hunnik een Opel Vivaro leasen of kopen, nieuw of als occasion, is veel meer dan investeren in het gezicht van uw bedrijf, want achter al dat moois gaat een heleboel functioneel geweld schuil dat uw werk niet alleen aangenamer, maar ook gemakkelijker maakt terwijl u geniet van een meer dan compleet uitgeruste bedrijfsauto.

Veel ruimte en extra bescherming aan alle kanten

Met een laadvermogen tot meer dan 1.300 kilo en een volume van meer dan 8,5 m3 kunnen de diverse varianten van Opel Vivaro bedrijfswagens genoeg vracht vervoeren om u overal met volle uitrusting naartoe te brengen. In het ontwerp is rekening gehouden met ladingen die onhandig van vorm zijn, met achterdeuren die ver genoeg open kunnen om een Europallet in zijn geheel naar binnen te krijgen, en een schuifdeur aan de zijkant die al net zo veel ruimte biedt.

Opties genoeg voor uw Opel Vivaro

Optioneel kan een extra luik in de scheidingswand achter de enkele cabine worden aangebracht om zelfs de langste objecten van meer dan 4 meter te kunnen vervoeren. Om ervoor te zorgen dat al die capaciteit lekker lang mee blijft gaan zijn de vloer en de wielkasten extra beschermd, met extra optionele panelen om er zeker van te zijn dat uw Opel Vivaro bus ook van binnen mooi en intact blijft, ook bij de zwaardere klussen.

Ook een Opel Vivaro met dubbele cabine of ruimte voor 9 personen is mogelijk

Een Opel Vivaro met dubbele cabine heeft nog voldoende laadruimte over, terwijl u en uw passagiers alle ruimte hebben op weg naar de werkplek. Intussen biedt de cabine volop comfort en mogelijkheden om uw spullen veilig en praktisch op te bergen. Voor wie zich dagelijks bezig houdt met professioneel passagiersvervoer is er zelfs een Opel Vivaro met plaats voor 9 personen, dus de mogelijkheden van deze serie bedrijfswagens zijn enorm, wat uw beroep ook voor eisen stelt aan uw transportmiddelen.

Een Opel Vivaro bedrijfswagen gaat langer mee dan u denkt

Opel heeft een goede reputatie als het aankomt op een lange levensduur, en de Vivaro bussen zijn daar zeker geen uitzondering op. Wat het motorvermogen inhoudt staat deze serie erg stevig in de schoenen, met meer dan genoeg vermogen om alles uit de laadcapaciteit te halen die erin zit. Wat al dat vermogen nog waardevoller maakt is het feit dat de onderdelen specifiek zijn ontworpen om langer mee te gaan dan u verwacht.

Bespaar op milieu, brandstof en onderhoud tegelijk

Zuinigheid is een laatste ingrediënt in de mix van technologieën die de Opel Vivaro bedrijfsauto’s een gewaardeerd bedrijfsmiddel maken, zodat u niet alleen rendement haalt uit elke druppel brandstof die u tankt, maar ook nog eens minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud en reparaties. Mocht dat toch nodig zijn, dan staan we bij van Hunnik voor u klaar, want we hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop, het onderhoud en het repareren van bussen, bakwagens, koelwagen en elke vorm van bedrijfsvervoer van alle grote merken. Vraag ons gerust om advies als u overweegt een Opel Vivaro nieuw of als occasion te kopen, want we delen onze merkonafhankelijke kennis graag: ook als een ander merk uw beste keuze is.