Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Een Peugeot bestelbus kopen bij van Hunnik

Met de succesvolle Sprinter en Boxer series is Peugeot een serieuze Europese speler in de markt voor bedrijfswagens. Een Peugeot bestelbus kenmerkt zich door de ver doorgevoerde technische hoogstandjes die het gebruik ervan niet alleen gemakkelijk en aangenaam maken, maar ook helpen om te besparen op brandstofkosten en onderhoud.

Uw Peugeot bestelbus is altijd groter dan hij lijkt

Onder het stoere uiterlijk dat elke Peugeot bestelbus typeert zit altijd meer dan u op het eerste oog zou verwachten. De ontwerpers van dit Franse wereldmerk zijn meesters in het efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte, en dat merkt u zowel in de cabine als aan de effectieve ruimte die Peugeot bestelbussen kunnen bieden. Slimme manieren om extra ruimte te genereren worden ingebouwd in een carrosserie die maximale ruimte haalt uit een minimaal silhouet. Daarmee is een Peugeot bedrijfswagen bijna als een damestas: het is nauwelijks te geloven hoeveel u met speels gemak mee kunt nemen naar uw volgende werkplek.

Een Peugeot bestelbus zit vol met praktisch ontwerp

Natuurlijk is laadruimte en een comfortabele reis niet het enige waar u naar zoekt in een Peugeot bestelauto. Ergonomie is ook een belangrijk aandachtspunt in het Peugeot ontwerpproces. Als vakman staat u centraal in de vormgeving van elk detail: van het overzichtelijke en zeer complete dashboard tot aan de extra ruimte die een dubbele cabine biedt, maar bijvoorbeeld ook als het gaat om een praktische extra hoge instap en een geweldig overzicht op de weg.

De techniek om zuinig te blijven presteren

Uw mobiele kantoor moet lekker zitten en rijden als een zonnetje. Ook wat dat laatste betreft kan een Peugeot bestelbus prima mee met de concurrentie. BlueHDI diesel techniek vindt de perfecte middenweg tussen een krachtige motor en een gunstig verbruik per kilometer. Een Stop & Start mechanisme zorgt ervoor dat u langer door kunt zonder weer te moeten tanken. Met een Peugeot bestelbus kunt u erop vertrouwen dat alle techniek erop is gericht om u zo lang mogelijk in topvorm door te laten werken, terwijl uw bedrijfsauto precies hetzelfde doet.

Neutraal en eerlijk advies over Peugeot bestelbussen

Door de populariteit van de Boxer en Expert hebben wij regelmatig nieuwe Peugeot bestelbussen in ons assortiment: nieuw, maar ook als jong gebruikte occasions. Bij van Hunnik kunt u bovendien tegen gunstige voorwaarden en met minimaal gedoe een Peugeot bestelbus leasen. Als merkonafhankelijke specialisten helpen we u graag om alle verschillende merken en types bestelbussen te vergelijken. We adviseren u eerlijk en vakkundig, zodat u de best passende bedrijfsauto kunt vinden, of dat nu een Peugeot bestelbus is of een van de vele andere modellen die we u kunnen bieden.