Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Occasion bedrijfswagens leasen bij van Hunnik

Wie onderneemt weet dat er altijd meerdere manieren zijn om een doel te bereiken. De manier waarop u uw bedrijfswagens financiert is daar natuurlijk ook een voorbeeld van. Bij van Hunnik kunt u daarom niet alleen nieuwe en gebruikte bedrijfswagens kopen, maar u kunt ook nieuwe bedrijfswagens en occasions leasen. Voor iedereen die graag zo veel mogelijk uit het beschikbare budget wil halen is occasion bedrijfswagens leasen zeker de moeite van het overwegen waard.

Een betrouwbare occasion leasen is slim ondernemen

Uiteraard is het leasen van een tweedehands bedrijfswagen alleen een goed idee als u zeker bent van de kwaliteit van de lease occasion. Dat is ook precies de reden waarom u hiervoor het beste naar een ervaren specialist in nieuw en tweedehands bedrijfsvervoer kunt gaan. Van Hunnik heeft al bijna 25 jaar ervaring met bedrijfswagens van alle merken en elk type. Die ervaring ziet u terug onze kennis van zaken, maar vooral in de kwaliteit van ons assortiment, zowel bij de in- en verkoop van betrouwbare jong gebruikte occasions als bij het leasen van tweedehands bedrijfswagens.

Tweedehands bedrijfsauto’s leasen tegen vlijmscherpe leaseprijzen

Het belangrijkste voordeel van een tweedehands bedrijfsauto leasen zit in de zeer aantrekkelijke leaseprijzen. Net als bij het leasen van een nieuwe auto betaalt u in maandelijkse termijnen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten voor onderhoud en reparaties. Zo hoeft u niet ineens diep in de buidel te tasten, maar regelt u wel het bedrijfsvervoer dat u nodig heeft om uw omzetdoelen te bereiken. Een bedrijfswagen leasen als occasion geeft u deze zelfde mogelijkheid, maar dan tegen een veel scherpere leaseprijs dan bij een nieuwe auto.

Tweedehands bedrijfsauto leasen? Voor solide advies gaat u naar van Hunnik

Investeren is altijd risico’s nemen, dus het loont om goed na te denken over de manier waarop u investeert in uw wagenpark. Bent u van plan om een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen te kopen? Dan is het een goed idee om contact met ons op te nemen: niet alleen omdat we altijd een groot assortiment nieuwe en gebruikte bedrijfswagens aanbieden, maar ook om te ontdekken of het niet slimmer is om uw bedrijfswagens te leasen.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Onze medewerkers nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden te verkennen. Leasen of kopen, nieuw of tweedehands: het kan allemaal, maar natuurlijk wel op de manier die het beste past bij u en uw bedrijf. Als u kiest voor leasen van een bedrijfswagen occasion zoeken we samen met u naar de perfecte match, want wij verkopen en leasen alle grote merken en uitvoeringen bedrijfswagens. Vertrouw op bijna een kwart eeuw concrete ervaring en bezoek van Hunnik om snel en efficiënt uw ideale bedrijfswagen tweedehands te leasen tegen gunstige voorwaarden, zonder inzage in uw jaarcijfers.