221
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
82
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
12
Bakwagens
Bakwagens
23
Personenbussen
Personenbussen
0
Chassis cabine
Chassis cabine
0
Koelwagens
Koelwagens
11
Open laadbakken
Open laadbakken
0
Overige
Overige
349
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (349)

Iveco Daily bedrijfswagens bij van Hunnik

Met een Iveco Daily bedrijfswagen haalt u kwaliteit in huis die al ruim vier decennia lang getest en beproefd is onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Iveco Daily bestelbussen en bakwagens zijn een vertrouwd fenomeen op alle Europese wegen en ver daarbuiten, waarbij voortgebouwd wordt op techniek en oog voor detail die al jaren terug te zien is in vrachtwagens, touringcars, brandweermaterieel en zelfs militaire toepassingen.

Iveco Daily

35C12 Bakwagen Climate Control, MF Stuur, Dhollandia Laadklep !! NR. 854
Nr 854 | 06-2017 | 51600 km | Handmatig
€ 26.850,-(excl. BTW)

Iveco Daily

35S14 Bakwagen Hi-Matic Automaat Climate, Camera, Cruise, Gev. Stoel, Laadklep Luchtvering!! NR. 852
Nr 852 | 04-2017 | 64708 km | Automaat
€ 26.850,-(excl. BTW)

Iveco Daily

35S15 L3 H2 Climate Control 270° deuren 146PK!! NR.984
Nr 984 | 09-2016 | 31985 km | Handmatig
€ 17.850,-(excl. BTW)

Iveco Daily

35S16 L2 H2 Hi-Matic Climate, Bluetooth 3.5T Trekgewicht!! NR.522
Nr 522 | 04-2017 | 75181 km | Automaat
€ 21.850,-

Iveco Daily

35S16 L3 H2 Hi-Matic Climate Control 3.5T Trekgewicht!! Euro 6!! NR. 190
Nr 190 | 02-2017 | 54901 km | Automaat
€ 22.600,-(excl. BTW)

Neutraal advies vanuit ervaring met Iveco Daily bedrijfsauto’s

Met zoveel ervaring en expertise om uit te putten is het niet verbazend dat Iveco bedrijfswagens kunnen rekenen op het vertrouwen van logistieke professionals op alle continenten. Het zou heel goed kunnen dat u binnenkort ook bij de kring van trouwe Iveco Daily fans hoort, want deze bedrijfsauto’s hebben iedere ondernemer een heleboel te bieden. Als neutrale dealer zijn we niet afhankelijk van Iveco of andere merken, dus vraag ons gerust om neutraal advies.

Iveco Daily bedrijfswagens zijn al veertig jaar innovatief en actueel

Iveco Daily bussen en bakwagens werken wereldwijd hard voor harde werkers, maar dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Iveco is de Daily modellen continu blijven aanpassen aan de veranderende omstandigheden, met behulp van de nieuwste techniek uit de automotive branche. Een moderne Iveco Daily bedrijfswagen zit vol intelligente techniek die uw werk een stuk eenvoudiger maakt. Dat zit hem deels in allerlei handige opties en accessoires voor comfort en gemakkelijk gebruik, net als in de connectiviteit waarmee u altijd en overal online bent vanuit uw bedrijfsvoertuigen.

Uw Iveco Daily werkt net zo slim als u

Een Iveco Daily bedrijfswagen heeft heel wat motorische innovatie aan boord. Serieuze brandstofbesparing wordt mogelijk door het slimme Eco Switch PRO systeem. Hiermee wordt automatisch uw verbruik geoptimaliseerd terwijl u rijdt, voor sterk gereduceerde brandstofkosten. Dezelfde intelligente technologie zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder vaak voor onderhoud naar de garage moet. Dat scheelt geld, maar u bespaart er ook waardevolle tijd mee die u vervolgens aan uw werk kunt besteden. Dat is dubbele winst door slim gebruik van uw innovatieve Iveco Daily bestelbus of bakwagen.

Altijd voldoende ruitme in een Iveco Daily bus of bakwagen

Wat laadvermogen betreft staat een Iveco Daily bedrijfswagen zijn mannetje, of het nu gaat om een bakwagen of een bestelbus model. Zowel nieuw als tweedehands zijn er diverse verschillende maten beschikbaar, verlengd of niet en met een dubbele cabine of zonder. Daarmee is er altijd een Iveco Daily te koop met een laadvolume waar u precies genoeg aan heeft.

Een Iveco Daily occasion of een nieuw model: wij geven neutraal advies

Om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden die dit sterke Europese merk u te bieden heeft is het altijd verstandig om persoonlijk contact met van Hunnik op te nemen. Onze meer dan twintig jaar ervaring met bedrijfswagens van alle denkbare merken en uitvoeringen is een solide basis voor uw beslissing over de uitbreiding van uw wagenpark. Wij zijn niet afhankelijk van een specifiek merk, dus we kunnen u neutraal adviseren over de aanschaf van een Iveco Daily occasion of een splinternieuw model waar u jarenlang werkplezier van zult hebben.