Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Autotransporter
Autotransporter
Personenauto
Personenauto
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Welke bedrijfswagen moet ik kopen?

Als u op zoek bent naar de nieuwste aanwinst voor uw wagenpark, dan valt er heel wat te kiezen – zelfs als u al vaker met dit bijltje heeft gehakt. De markt voor bedrijfswagens is voortdurend in beweging en de technische innovaties en nieuwe modellen volgen elkaar in hoog tempo op. Tijd om er een beetje hulp bij te roepen van een specialist dus! Bij van Hunnik werken we al bijna 25 jaar met bedrijfsvervoer van alle merken, in elke uitvoering en van ieder model. We adviseren u graag over de beste match in bedrijfsmobiliteit voor uw onderneming en welke bedrijfsauto u uiteindelijk het beste kunt kopen.

Een sterk merk voor elk soort werk

Er zijn haast net zoveel verschillende bedrijfswagens als er beroepen zijn. Dat kan het lastig maken om de juiste te kiezen, maar gewapend met goed advies is die diversiteit juist een voordeel. Geen vakman of -vrouw ter wereld is hetzelfde als u, dus er is altijd een bedrijfswagen die u op het lijf geschreven is. Wij helpen u precies die auto te vinden. We luisteren naar wat u nodig heeft om uw vak zo goed en zo comfortabel mogelijk uit te voeren. Vanaf daar gaan we samen met u op zoek naar de beste match. Bij van Hunnik Bedrijfswagens is er altijd een merk voor elk soort werk.

Eerlijk advies vanuit uw eigen belangen

Van Hunnik Bedrijfswagens staat in de hele regio bekend als een neutrale speler in bedrijfswagens van alle merken en uitvoeringen. In tegenstelling tot veel andere dealers is ons bedrijf merkonafhankelijk, waardoor onze adviezen niet worden gekleurd door een belang bij een specifiek merk bedrijfsauto. Wij adviseren u graag objectief over alle voor- en nadelen die voor uw specifieke situatie het verschil maken tussen die ene Ford Transit Custom, of toch die Mercedes Vito waar uw oog op viel. Zo kiest u voor de bedrijfswagen die het beste aansluit op uw belangen, en niet die van uw dealer.

Wij kennen bedrijfswagens van binnen en van buiten

Onze monteurs en verkopers kennen alle soorten bedrijfswagens van binnen en van buiten. We zijn ervaren met de inkoop en verkoop van bedrijfsauto’s, maar ook met onderhoud, inrichting op maat, keuringen en export. Daarom kunnen we u helpen door onze brede kijk op alle details die samen bepalen wat de beste bedrijfswagen voor u is. Aan u de keuze of u op basis van ons advies kiest voor een jong gebruikte occasion, een splinternieuwe bedrijfswagen, of toch een aantrekkelijke financial leaseovereenkomst. Bij van Hunnik is er altijd genoeg keuze voor elke professional!

Samen bepalen welk bedrijfswagen het beste bij u past

Het maakt niet uit of u zoekt naar de beste bakwagen, koelwagen, taxibus, of chassis cabine bedrijfswagen. In onze vestiging in Andelst vindt u altijd een enorme keuze aan bedrijfswagens, nieuw en tweedehands, met genoeg diversiteit om op elke vraag een passend antwoord te geven. Met zo’n ruime keuze en ons neutrale advies weet u altijd zeker dat u precies de juiste bedrijfswagen vindt, die in alle opzichten aansluit bij wat u nodig heeft.