Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Land Rover Discovery bij van Hunnik

Voor veel mensen, en dus ook voor veel ondernemingen, is een land Rover Discovery eerder een stoere all-terrain SUV dan een geschikte keuze voor een bedrijfswagen. Van Hunnik daagt u uit om verder te kijken dat alleen naar het imago van deze krachtpatser, want onze ervaring leert dat de Land Rover Discovery als bedrijfswagen een echte uitkomst kan zijn voor professionals uit verrassend verschillende bedrijfstakken.

Land Rover Discovery occasions en nieuwe versies voor elke onderneming

Land Rover Discovery occasions en nieuwe versies voor elke onderneming

Nieuw uit de fabriek, maar ook als occasion biedt de Land Rover Discovery als bedrijfsvervoer genoeg mogelijkheden om een kennismaking de moeite waard te maken. Onze bedrijfsformule werkt onafhankelijk van specifieke merken, dus bij onze vestiging in Andelst geven we u een neutraal en betrouwbaar advies waarin alle mogelijkheden voor u worden afgewogen. Een Land Rover Discovery kan ook voor uw onderneming een passende oplossing zijn, dus bezoek vooral onze showroom om de mogelijkheden samen te verkennen.

Het vermogen en het karakter om te concurreren met elke bedrijfswagen

Als het gaat om motorvermogen, technologie en de kracht om ladingen, passagiers en aanhangers zonder moeite van A naar B te vervoeren doet de Land Rover Discovery niet onder voor de bedrijfswagens die andere merken produceren. Natuurlijk is de Discovery geen verlengde bus of bakwagen, maar de ruimte die hij als bedrijfsauto biedt mag u zeker niet onderschatten. Een Land Rover Discovery is bovendien enorm compleet als het gaat om technische hulpmiddelen aan boord, dus als het om opties gaat valt er voor iedereen genoeg te kiezen.

De eigenzinnige klasse van de Land Rover Discovery

Een Land Rover Discovery bedrijfswagen straalt een eigenzinnig soort klasse uit. Voor het imago van uw bedrijf maakt u met zijn stoere vormen en eigenzinnige karakter zeker een stevige indruk. Daarnaast is de Land Rover Discovery bijzonder geschikt voor werken op moeilijk terrein en in landelijke gebieden, want het verhaal van deze Britse offroaders begon natuurlijk met rijden waar andere wagens niet kunnen komen. Veeartsen, hoveniers en agrarische professionals zijn maar een paar voorbeelden van beroepsgroepen die de meerwaarde van de Land Rover Discovery al hebben ontdekt.

De Land Rover Discovery is aangenaam comfortabel in elke situatie

Voor zo’n stoere terreinwagen is een land Rover Discovery aangenaam comfortabel om in te rijden. Onze occasions en nieuwe Land Rovers zijn, afhankelijk van versies en jaargangen, rijkelijk voorzien van hulpsystemen om uw rijervaring niet alleen aangenamer en comfortabeler, maar ook veiliger te maken. Infotainment, connectiviteit en hoge rijkwaliteit zijn tegenwoordig belangrijke onderdelen van een complete bedrijfswagen, en ook op die gebieden maakt een Land Rover Discovery elke keer een sterke indruk.

Is uw volgende bedrijfswagen een Land Rover Discovery?

Of u nu zoekt naar een bedrijfswagen met genoeg motorkracht, praktische laadruimte, een sterke uitstraling, of al deze kenmerken ineen, we bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden die een Land Rover Discovery occasion of nieuw model u te bieden heeft. Maak gebruik van onze ervaring en expertise en bepaal samen met van Hunnik of uw volgende bedrijfsauto niet beter een Land Rover Discovery kan worden.