Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bakwagens
Bakwagens
Personenbussen
Personenbussen
Chassis Cabine
Chassis Cabine
Koelwagens
Koelwagens
Open laadbakken
Open laadbakken
Overige
Overige
Alle occasions
Alle occasions
Gekozen categorie:
Dit merk/type auto is momenteel niet op voorraad

Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag over passende alternatieven en verwachte voertuigen.

Peugeot Expert bedrijfswagens bij van Hunnik

Wie overweegt een bedrijfswagen bij van Hunnik te kopen doet er goed aan om ook ons aanbod aan Peugeot Expert bedrijfswagens mee te nemen in de overweging. Ook voor leasen of de aanschaf van een Peugeot Expert occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard wisselt ons aanbod voortdurend, maar met de diverse uitvoeringen van bedrijfswagens die Peugeot uitbrengt is een goede kans dat er ook voor uw bedrijf een mooie zakelijke match te vinden is.

Peugeot Expert als Bestelauto van het Jaar 2019

Wij werken onafhankelijk van specifieke merken, dus we kunnen u altijd een neutraal advies geven vanuit uw eigen belangen en aandachtspunten. Toch snappen we dat Peugeot Expert bedrijfswagens door een vakkundige jury zijn uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar voor 2019. Deze krachtige middenklasse vindt een mooie middenweg tussen alle punten die van belang zijn voor een goede professionele bedrijfsauto, van zuinig omgaan met brandstof tot veiligheid voor de bestuurder, maar ook als het gaat om slim omspringen met laadruimte aan boord en de gunstige prijs waarvoor u een Peugeot Expert kunt leasen.

De Peugeot Expert als zuinige en complete bedrijfswagen

Deze combinatie van zuinig en compleet maakt van deze Franse alleskunner een extreem concurrerende auto, die ook te koop is als chassis cabinemodel, eventueel met dubbele cabine, met open laadbak, als bus voor personenvervoer en in een bestelbus uitvoering met dubbele cabine. Voor elk bedrijf en voor iedere beroepsgroep staat een Peugeot Expert klaar, dus ook in de merkonafhankelijke selectie van van Hunnik is deze veelzijdige bedrijfsauto een graag geziene gast.

Functionaliteit in stijl

Als het gaat om functionaliteit heeft de Peugeot Expert veel te bieden, maar met een typische Franse inborst doet deze bedrijfswagen dat wel in gepaste stijl. De vormgeving van de Expert maakt het tot een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf, met een opvallend lijnenspel die het ruimtelijke karakter nog verder versterkt. Het gaat natuurlijk niet alleen om een mooi imago, want in het ontwerp is rekening gehouden met zaken als een praktische hoge instap en een cabine die zo is geplaatst dat u steeds een perfect zicht op de weg heeft.

Het mobiele kantoor van Peugeot

De hele cabine voelt aan als die van een personenauto, met ruimte voor zo ongeveer alles dat u op wilt bergen en boordevol elektronica om de rit veiliger en aangenamer te maken. Zelfs een uitklapbaar tafeltje ontbreekt niet aan het interieur, waardoor het begrijpelijk is dat de Peugeot Expert bedrijfswagens als een mobiel kantoor worden gepresenteerd.

Peugeot Expert bedrijfswagens kunnen de concurrentie aan

Qua prestaties op de weg doet een Peugeot Expert bedrijfswagen niet onder voor de concurrentie. Stevige motorspecificaties vindt u door het hele assortiment aan verschillende uitvoeringen, waarbij de BlueHDI technologie een bijzondere vermelding verdient. De stikstofuitstoot wordt door de zuinige motor met tientallen procenten verminderd, terwijl zowel de handgeschakelde als de automatische versnellingen van de Peugeot Boxer de rijbeleving alleen maar soepeler maken.