• rdw
  • bovag
  • vwe
144
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
53
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
22
Bakwagens
Bakwagens
32
Personenbussen
Personenbussen
3
Chassis cabine
Chassis cabine
2
Koelwagens
Koelwagens
4
Open laadbakken
Open laadbakken
0
Overige
Overige
260
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (260)
  • checkRuime keuze
  • checkScherpe prijzen
  • checkRijklaar
  • checkBOVAG lid
  • checkSinds 1994
Klanten vertellen116 Ervaringen met Van Hunnik Bedrijfswagens
  • Kees Buis

    Hensbroek

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Tjeerd Van der Velden

    Oisterwijk

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    06-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Jan en Nicky Heuveling Hedijk

    Renkum

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Mark Van den Bergh

    Den Haag

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • John Van Dijk

    De Zilk

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Jens Dikken

    Hengelo

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Top service en prettige communicatie. Mooi bedrijf.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Piet Janssen

    Stein

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Edward Van Manen

    Hollandsche Rading

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Huub Brouwer

    Naaldwijk

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    29-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed, snel, duidelijk en een hele goede ervaring

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Peter Van der Burg

    Berkel en rodenrijs

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • W.A. Van Putten

    UTRECHT

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    gebruikte koelwagen gekocht. Ik werd keurig geholpen, de afwerking van de auto heeft me positief verbaasd.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Marcel Gidding

    Bemmel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jotiar Amin

    Voorburg

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Erg goed hele aardige en behulpzame medewerkers.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Mark Willemsen

    Zetten

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Onlangs een andere bedrijfswagen gekocht, alles was en is tot in de puntjes verzorgd.
    Een echte aanrader.Ben erg tevreden en positief.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Charel Menting

    Herveld

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jeroen Verhoeckx

    Kerkdriel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Leen Harreman

    SPIJKENISSE

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Eric Hoefs

    Erp

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Frans Van Leeuwen

    Moordrecht

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prima, direct en een goede service.

    Goede uitleg bij aflevering.

    Kosteloos na sturen van het juiste boekje van de bus.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Emil Yanev

    BREDA

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Het was een goede ervaring dankzij het bedrijf rijd ik nu in de auto die ik zo graag wilde

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Andre Amersfoort

    Elst

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer netjes en alle tijd, word er leuk en goed geholpen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • John Van grondelle

    Rotterdam

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Cox Spuitwerken Cox

    Echt

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Aydin Karadirek

    Delft

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Ik heb als eerst per mail contact opgenomen voor een offerte ( Transit Custom Automaat ) en werd snel alles geregeld . Gewoon een super goed bedrijf en eerlijke prijzen . Bij de aflevering was alles perfect afgehandeld . Voor mij is deze bedrijf zeker een aanrader. Bedankt Mats .

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dennis ( Autoglas Ede ) Jansen

    Ede

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    28-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerard IJzendoorn

    Arnhem

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    21-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Dit is mijn tweede nieuwe auto die ik bij U koop
    en bij beide keren ben ik door U medewerkers superfijn geholpen. ook de service in uw garage is perfect.
    Dit alles is voor mij reden om bij de volgende aankoop van een nieuwe auto weer bij U aan te kloppen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Maarten Vivié

    Veenendaal

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prettig contact met Mats Lemmers gehad. Erg geduldig en heeft alles goed geregeld.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Erik Van vliet

    Bergen op Zoom

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Robert Jorritsma

    Midlum

    7,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goede service

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Loek Brekelmans

    Nootdorp

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Auto gekocht alles snel en soepel geregeld tot zo ver prima bedrijf

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Albert

    Groningen

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    06-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top service! Maken tijd voor je en adviseren zelfs voor een goedkoper model.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Fons De wit

    Hoogblokland

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    prima service, goed geholpen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Paul Gutteling

    Arnhem

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Kort en duidelijk!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Robert SAmits

    Poppel Belgie

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Gulay Akdeniz

    Utrecht

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • T Ahmatjan

    Bergambacht

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Ongelofelijk goed!!!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Eric Smeets

    WEERT

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Mario

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Zeer vriendelijk te woord gestaan door Menno.
    Goed bedrijf zeer behulpzaam en mijn bedrijfswagen die tot in de puntjes is afgeleverd. Is een gebruikte auto maar toen ik deze kwam ophalen leek het wel een nieuwe.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Pieter Ewouds

    Boxmeer

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Kort en krachtig. En een goed en eerlijk advies mbt financiering!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Łukasz Dudziak

    Ijmuiden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • J.G. Kraan

    Noordwijk

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Monica Willegers

    Bergen op Zoom

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Fijn contact en goede service. Tenslotte ok nog een leuk verhaal op Facebook.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Ben Kraaijvanger

    Sint-oedenrode

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Uitstekende service en klantvriendelijk.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Corne Verstraeten

    Schijf

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Gewoon goede service, en klantvriendelijkheid. Menig bedrijfswagendealer kan hier nog wat van leren. Uit niet blijkt dat je een gebruikte auto koopt, want je wordt (beter)behandeld dan bij menig merkdealer. 👍🏼👍🏼👍🏼aanrader!!!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • John Dingemans

    Maurik

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Alfons Van den Heuvel

    Voorthuizen

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Mooi bedrijf, veel keuze aan bestelauto's, vriendelijk personeel (Menno), een aanrader !!!!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Alphan Ozalp

    Den haag

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed snel en prof

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Oscar Van der mierden

    Oosterhout nb..

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Michel Goedegebuure

    Koudekerk aan den rijn

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Margriet Van lammeren

    Uitgeest

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Super goed geholpen
    Zijn blij met onze auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Pieter Van Rijswijk

    WIJK EN AALBURG

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ger Spaans

    Monster

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima! Mats me goed geholpen!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Maikel Muijlwijk

    HUrwenen

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goede en duidelijke Uitleg.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Fred Van Egmond

    Haarzuilens

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed bedrijf, mooie uitstraling! Menno is een fijne verkoper.
    Ben blij met mijn nieuwe bus.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dries Van Weenen

    Colijnsplaat

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Ronald De

    Feijter

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijk, behulpzaam en goede service. De autobus werd netjes op locatie afgeleverd. Alles volgens afspraak.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Tom Barendse

    S Gravenzande

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    29-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martijn Limburg

    Lelystad

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Een fijn bedrijf met goede service.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Martien Mouwen

    4711 to Sint Willebrord

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Topbedrijf

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Michael Pat

    Voorburg

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam deskundig bedrijf

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • George Teelker

    Zaandam

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Heb goede ervaring,ben snel geholpen.was dan ook snel op pad met een nieuwe bestelbus.die al mijn wensen voldeed.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • René Van der Hulst

    Tilburg

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Jan Willems

    Wijchen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    prima contact

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Menno Bout

    Ommeren

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima service en aanbod

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Arjan Verbaan

    Woerden

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ties Van Veghel

    Asten

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Snelle reactie, prima prijzen, service gericht

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Anton Wijers

    Zoetermeer

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Wij hadden specifieke wensen bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes Vklasse. van Hunnik is voor ons op zoek gegaan en binnen 2 weken was het gelukt. Daarna een keurige aflevering

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Marcel Gerritsen

    Elst

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Van het begin tot het einde een professionele en consumentvriendelijke organisatie. Alle plussen en minnen worden uitvoerig besproken.
    Kortom, super servicegericht en betrouwbaar qua nakomen van afspraken. Complimenten!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Roy steve De La roy

    Heerlen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed geholpen door Menno echt een topbedrijf

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Nilgun Dogu

    Harderwijk

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Karin Vernooij

    Zeewolde

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goeie service

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Alex Ploegmakers

    Oss

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marius Herlea

    Hilversum

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Bert Roelofsen

    Opheusden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gillet zwembaden BV

    Westerbroek

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prettig bedrijf om zaken mee te doen, uitstekende service en perfecte aflevering van aangekocht voertuig.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Tim van den Hatert Van den Hatert

    Ochten

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top service! erg vriendelijk personeel! Vertel wat je wensen en behoeften zijn en de juiste auto wordt erbij gezocht.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ben Gidding

    Bemmel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Erwin Fransen

    Valburg

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Henk Prins

    NEDERWEERT-EIND

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    GOED , GOEDE SERVICE EN HELE LEKKERE KOFFIE.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Hans Pouw

    De Kwakel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Vissers Olie bv

    Horst

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Willie Huijink

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Geweldig vanaf aankoop tot levering!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ralph Tillmann

    Herveld

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Gastvrij ontvangst, kundig, nemen de tijd voor je om de nieuwste snufjes aan je auto uit te leggen, koop hier al jaren mijn bedrijfsauto.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dennis Messing

    Lobith

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijk geholpen en op basis van onze wensen en deskundig advies gewezen op een beter voertuig dan oorspronkelijk de bedoeling was.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Paul Verhoef

    Akkrum

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Correct, snel en sympathiek

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dantech bv

    Slijk Ewijk

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Timo Tijsse klasen

    Beuningen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Net bedrijf en goede service

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Stefan Van der Graaff

    Kesteren

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Anja Peeters

    Beugen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Dirk Van Binsbergen

    Maurik

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Goed, prettig geholpen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Roy Papen

    EIBERGEN

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    nette mensen daar afspraak is een afspraak je hoeft nergens achter aan stuk voor stuk de bedrijfswagens bij hun zijn gewoon in nieuw staat ,en zeker niet duur en een open verhaal bij de wagens

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Yuri Romein

    Elst

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed ! Nette auto's, scherpe prijzen.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Patrick Nauwels

    Rotterdam

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    02-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • Jeroen De Jong

    Druten

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    vetrouwd en eerlijk adres, to the point

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Mooie V klasse van Mercedes gekocht de auto is perfect afgeleverd, goede service

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ricardo Vrolijks

    Oldenzaal

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Frits Maeijer

    Andelst

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Stichting echtWaar

    Utrecht

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Aardige behulpzame mannen. Niet te beroerd om de armen uit de mouwen te steken. Kortom, we zijn zeer tevreden.
    Loes en Irma

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Cor Van Dort

    Bergen NH

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    In een woord prima! Alles super oké.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Peter Van den akker

    Oss

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    vriendelijk,meedenkend en ruime keuze aan wagens!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • J Terpstra

    Rotterdam

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed, goede prijs/kwaliteit en goed geholpen

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Sandra Steketee

    Sijbekarspel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prima

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martinus Lotgering Lotgering

    Abcoude

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed bereikbaar voor info en direct welkom en aan de slag ruime keus

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Marc Kuypers

    Ravenstein

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer net bedrijf met vriendelijke mensen. Ik ben hier zeer goed geholpen en ook heel helder met alle informatie

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • John Oijen

    Boxtel

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    tot zover in orde .

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerard Peek

    Bunnik

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed ben naar tevredenheid geholpen en een snelle afhandeling

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Charles Van der Splinter

    Den Bosch

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top behandeld met veel geduld voor de lease maatschappij

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • PARS Transport

    Utrecht

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima bedrijf

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Werner Koster

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: n.v.t.