216
Bedrijfswagens enkele cabine
Bedrijfswagens enkele cabine
81
Bedrijfswagens dubbele cabine
Bedrijfswagens dubbele cabine
17
Bakwagens
Bakwagens
30
Personenbussen
Personenbussen
2
Chassis cabine
Chassis cabine
0
Koelwagens
Koelwagens
16
Open laadbakken
Open laadbakken
1
Overige
Overige
363
Alle occasions
Alle occasions
Bouwjaar
Tot
Prijs
Tot
Wis filter
Toon (363)
  • checkRuime keuze
  • checkScherpe prijzen
  • checkGratis rijklaar maken
  • checkBOVAG lid
  • checkSinds 1994
Klanten vertellen204 Ervaringen met Van Hunnik Bedrijfswagens
  • Wim Van de pol

    Deest

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    zeer prettige ervaring.
    netjes te woord gestaan.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Frank Noordhuizen

    Arnhem

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Goed bedrijf met fijn personeel en houd woord ook als iets duurder is dan verwacht

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr. Jafari

    Arnhem

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    12-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Vochtexpert Nederland

    Berghem

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Alle gemaakte afspraken na gekomen nette verkoper Mats goed advies eerlijke jongen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Saban Baglan

    Amersfoort

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Zeer prettige ervaring met Van Hunnik. Volgende bedrijfswagen zal zeker weer bij dit bedrijf vandaan komen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Hicham Elbezaz

    Alphen aan den rijn

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-08-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Ben heel goed bijgestaan en geadviseerd ze weten waar ze het over hebben grote liefde voor bedrijfswagens en volop keus. Afwikkeling prachtig gegaan ook ruilen ze uw wagen in dus ze nemen alle zorgen uit handen top bedrijf zeker voor herhaling vatbaar.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Andre Van den Bergh

    Brunssum

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    29-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martijn Beekhuis

    Velserbroek

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Snel, netjes en erg goed geholpen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    11-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Floris Harteveld

    Eindhoven

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    10-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Opgebeld in een zoektocht naar een nieuwe bestelbus, nog geen 48 uur later reed ik hiermee weg. Snelle, hele goede service!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • VERSTEGEN SEVENUM BV VERSTEGEN SEVENUM BV

    Sevenum

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    WIJ ZOCHTEN EN NIEUWE OF DEMO FORD TRANSIT .
    VONDEN DEZE IN DE GOEDE UITVOERING MET LUXE
    H3L4 RWD OF EEN H3L3 RWD, WIJ ZOEKEN ER VOOR HET JAAR 2020 NOG EEN BIJ IN HET WIT


    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • JP Van

    Merode

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Ervaring was prima, keurig geholpen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Geurt Van de Waal

    Ingen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Nico

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marcel Paumen

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Rob Derksen Paddock One

    ELST GLD

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Fijn bedrijf met een gigantische keuze en mijn nieuwe transit uit voorraad leverbaar binnen 2 weken afgeleverd en rijden , Menno goede verkoper geen loze beloften komt alle afspraken keurig na.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • P.j.v. Lienden

    Hazerswoudedorp

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Thomas Van Maurik

    Dordrecht

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Rene Vink

    Beneden Leeuwen

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    zeer leuk zaken gedaan,en klant vriendelijk geholpen in het mee denken naar mijn wensen!

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Fardin Shabani

    Numansdorp

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Klasse! Van begin tot eind!!
    Ik beveel ze ten zeerste aan!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerriette Konigkramer

    Kapel-Avezaath

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    12-06-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Super goede service, betrouwbaar, open en eerlijk

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Frank Schraven

    Leur

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Arie Nout

    Geldermalsen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Super bedrijf kom er al jaren verkoper Menno bedenkt altijd een oplossing

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Oscar Van der mierden

    Oosterhout

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    100% top bedrijf.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Damian Hannon

    Schiphol

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dennis Mud

    Oud-Beijerland

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    21-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goede service, netjes en kundig. Complimenten aan Mats!
    Wij zijn zeer goed geholpen met de aanschaf van een bus om deze om te laten bouwen tot een rolstoelbus.
    En veel goedkoper dan de Ford zelf!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Robert Voorwinden

    Nieuw-Lekkerland

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    We hebben goed en duidelijk contact met elkaar gehad over de aanschaf van een personenbusje. Menno reageerde altijd erg snel en helder. Lastig punt blijft altijd de historie van een bus uit een ander land. Ik heb Van Hunnik het vertrouwen gegeven, omdat zij betrouwbaar overkwamen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
    Reactie van Van Hunnik Bedrijfswagens
    Geachte heer Voorwinden,

    Hartelijk dank voor uw aankoop en uw positieve feedback!

    Onze gebruikte bedrijfswagens komen in bijna alle gevallen uit de Duitse (short)lease. Het betreffen altijd auto's met een volledige
    en aantoonbare historie welke u ook in heeft mogen zien.

    De auto's hebben normaliter slechts één eigenaar gehad en het onderhoud is in bijna alle gevallen altijd uitgevoerd door uitsluitend merk dealers.

    Wij zijn blij dat u een goed gevoel bij de aankoop had.

    Veel succes nog met uw fraaie Ford Tourneo en hopelijk tot ziens!

    Vriendelijke groet,

    Menno en Mats

    Sales

    Van Hunnik Bedrijfswagens.
  • Robin Jansen

    Huissen

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Adrie Kusters

    Veldhoven

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    zeer prettig zaken doen

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Wieke Akkerman

    Zwinderen

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed.correct
    Alleen nu twee keer gevraagd om boekjes die bij de navigatie en radio horen helaas geen reactie

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
    Reactie van Van Hunnik Bedrijfswagens
    Geachte mevrouw Akkerman,

    Allereerst dank voor uw beoordeling en het feit dat u ons wederom
    het vertrouwen gaf om een bedrijfswagen te mogen leveren!

    De boekjes zijn direct na ons eerste contact bij de dealer besteld. Helaas waren ze in back-order waardoor het iets langer duurt.

    Wij hebben reeds deze week telefonisch contact gehad en zoals u weet leveren wij de boekjes zo snel mogelijk uit.

    Een prettig weekend gewenst en tot gauw!

    Vriendelijke groet,

    Mats Lemmers, sales.



  • Bea Kokje

    Maurik

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Werden zeer correct geholpen.
    Alles perfect uitgelegd .
    Beveel zeker nieuwe klanten aan.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Jurjen Dijkstra

    Roderesch

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Voor mijn werkgever op zoek naar een universeel inzetbare bedrijfswagen.
    Op internet jullie site gevonden.
    Later offerte laten maken door Mats Lemmers.
    Werkgever is overgegaan tot aanschaf.
    Gister Ford Transit Custom dubbelcabine met automaat opgehaald.
    Prima keuze en fijne afhandeling

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • S Guven

    Arnhem

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    11-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    prettige en vriendelijke benadering, goede service, duidelijke afspraken en....lekkere koffie!!!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ruud Susan

    Oegstgeest

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Johan Van de Wardt

    Dodewaard

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ben Vessem van

    Lienden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jan Beens

    Genemuiden

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-05-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Jan Klein Wassink

    Hengelo

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Rob Lorsheijd

    `s-Gravenzande

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    In een woord gezegd een top bedrijf, korte lijnen en zeer vriendelijk personeel en auto super afgeleverd.
    De VW dealer kan hier nog wat van leren!!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Arjan Van Vliet

    Kaatsheuvel

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    17-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijk personeel,
    Wordt je niets aangedrongen,
    Relaxte sfeer,
    Ga zeker terug als ik een nieuwe bedrijfswagen nodig heb.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Mondher Hammami

    Hengelo

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goede snelle service!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr. Beld van den

    Zwolle

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Zeer fijne prettige ervaring, vriendelijk in omgang en vooral kennis van zaken.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Ton Derksen

    Ochten

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Aziz Amwadj

    Leiden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-04-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Robert Smits

    Poppel België

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Stefan

    Ermelo

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Fijn contact gehad over de aanschaf van een nieuwe Ford Transit! Mats heeft goed geadviseerd en niet gepusht.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Albert Kok

    WORMERVEER

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Wij zijn vanuit de Zaanstreek (Noord Holland)naar Van Hunnik in Andelst gekomen omdat dit bedrijf de Ford Transit custom in de uitvoering die wij wenste in voorraad had voor een mooie prijs. Het ontvangst door Mats Lemmers en de aflevering van de Ford was prima geregeld, kortom een aanrader voor de aanschaf van een bedrijfswagen. Saskia en Albert Kok- Restaurant De Heeren van Kok- Wormerveer

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ard Faassen

    Veldhoven

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    fijne contacten als je belt en als je daar bent.
    Geven andere opties op als de auto niet klaar is.
    Bellen terug als ze dat zeggen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerrit Ganseman

    Ochten

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Taxi van Haaften Van Haaften

    Zaltbommel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dennis Merks

    Velddriel

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Onze verkoper Mats heeft ons erg goed geholpen.
    Fijn ook dat de bestelauto's op voorraad zijn.
    Als we weer een bestelbus nodig hebben komen we zeker terug!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Wilma Pootjes

    Zaltbommel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Lukas Rutkowski

    Den Haag

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    17-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Professionele klantenservice. Vriendelijk contact.
    Ik raad dit bedrijf aan

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Johan Van leijsen

    Hank

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-03-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    heel goed

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Henk Weijers

    Eindhoven

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Een zeer goed gevoel over de aankoop, een fijn bedrijf , goede service en heel veel keuze, en de mogelijkheid voor extra opties op de auto zoals sidebars en leren bekleding, goed geregeld en van zeer goede kwaliteit. Top bedrijf echt een aanrader.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Phillip Ouwendijk

    Delft

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Riet

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    21-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijke medewerkers en bij aflevering van de auto had deze een beurt gehad, was gepoetst, vol getankt en de auto zag er als nieuw uit. Top service!!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Huub Geurts

    Oeffelt

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goede behandeling. Aardige mensen. Nemen de tijd voor je. Alles wordt netjes afgewerkt!!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • James&Anja Blommers

    Stavenisse

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goede ervaring gehad.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Corne Scholman

    Utrecht

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    best gelopen vriendelijke en duidelijke verkoper
    mats bedankt !!!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Cg Prins

    Zuidoostbeemster

    7,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Erik Van Liempt (Electude)

    Nuenen

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • A. Rozendaal

    Hardinxveld-giessendam

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    We zijn prettig en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Vito. Het is een super auto, fijne ervaring met het bedrijf, zeer aan te bevelen

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Ben Van Donselaar

    Zijderveld

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prima bedrijf zal er zeker terug gaan in de toekomst

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gang Wu

    Delft

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Denis Saric

    Tilburg

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Mart Helleman

    Ulft

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Top bedrijf, netjes geholpen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Mark Van Wamel

    Ochten

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    06-02-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed en degelijk bedrijf wat waar maakt wat ze zeggen.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    28-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Klantvriendelijk, alles zag er netjes uit. Goed geholpen, en nu een super bus, waar we heel blij mee zijn!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Maarten Nijhuis

    EIBERGEN

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    28-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goede ervaring, snelle levering en scherpe prijs.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Edwin Högemann

    Ouderkerk aan de Amstel

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Peter Berkers

    Oirschot

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf, heb nu mijn 2e bedrijfswagen hier gekocht.
    Goede service en duidelijke afspraken.
    helemaal ok voor mij

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Rendel Sybrandy

    Wolvega

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Snelle afhandeling zonder poespas.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr. Bas

    Diever

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Rob Janssen

    Meijel

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed en snel

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Carsupport B.V.

    Krimpen aan den IJssel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Gekocht een Fiat Ducato.
    Geleverd conform afspraak.
    Op kenteken 25-05-2018.

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Haluk Sollu

    's-Gravenhage

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Menno is deskundig in zijn werk en erg klantvriendelijk
    bij de volgende nieuwe auto kom ik zeker weer daar

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Gert Roseboom

    Helmond

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Het is een zeer fijne ervaring om met dit bedrijf zaken te doen

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Frank Taxi Buijtels Bergeijk

    Bergeijk

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Super Service en Aflevering . Onze Ford Tourneo Custom werd snel en perfect afgeleverd , afspraken werden nagekomen en de auto werd sneller geleverd dan was afgesproken.
    Service met een Hoofd letter S.
    Menno en het van Hunnik Team Bedankt !

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Wiljan Ellmann

    Kilder

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Van begin tot eind snel en netjes geregeld, op een zeer klantvriendelijke manier !

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Cahit Telli

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-01-2019
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • MATH KERSTEN

    Sevenum

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    GOED

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 6
    • Deskundigheid: 7
  • Frank De pagter

    Huizen

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Paul Roelofsen

    Ochten

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Erg professioneel geholpen en eerlijk advies gekregen!
    We hopen veel veilige kilometers te gaan maken!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Evert Floor

    Egmond aan den Hoef

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Net bedrijf Goede service alles goed geregrld

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Niels Petersen

    Utrecht

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Fijn en eerlijk bedrijf

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Kees Buis

    Hensbroek

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Tjeerd Van der Velden

    Oisterwijk

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    06-12-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Jan en Nicky Heuveling Hedijk

    Renkum

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Mark Van den Bergh

    Den Haag

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • John Van Dijk

    De Zilk

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Jens Dikken

    Hengelo

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Top service en prettige communicatie. Mooi bedrijf.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Piet Janssen

    Stein

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Edward Van Manen

    Hollandsche Rading

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-11-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Huub Brouwer

    Naaldwijk

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    29-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed, snel, duidelijk en een hele goede ervaring

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Peter Van der Burg

    Berkel en rodenrijs

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • W.A. Van Putten

    UTRECHT

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    gebruikte koelwagen gekocht. Ik werd keurig geholpen, de afwerking van de auto heeft me positief verbaasd.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Marcel Gidding

    Bemmel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jotiar Amin

    Voorburg

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Erg goed hele aardige en behulpzame medewerkers.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Mark Willemsen

    Zetten

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Onlangs een andere bedrijfswagen gekocht, alles was en is tot in de puntjes verzorgd.
    Een echte aanrader.Ben erg tevreden en positief.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Charel Menting

    Herveld

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jeroen Verhoeckx

    Kerkdriel

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Leen Harreman

    SPIJKENISSE

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Eric Hoefs

    Erp

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-10-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Frans Van Leeuwen

    Moordrecht

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prima, direct en een goede service.

    Goede uitleg bij aflevering.

    Kosteloos na sturen van het juiste boekje van de bus.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Emil Yanev

    BREDA

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Het was een goede ervaring dankzij het bedrijf rijd ik nu in de auto die ik zo graag wilde

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Andre Amersfoort

    Elst

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer netjes en alle tijd, word er leuk en goed geholpen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • John Van grondelle

    Rotterdam

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Cox Spuitwerken Cox

    Echt

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Aydin Karadirek

    Delft

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-09-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Ik heb als eerst per mail contact opgenomen voor een offerte ( Transit Custom Automaat ) en werd snel alles geregeld . Gewoon een super goed bedrijf en eerlijke prijzen . Bij de aflevering was alles perfect afgehandeld . Voor mij is deze bedrijf zeker een aanrader. Bedankt Mats .

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dennis ( Autoglas Ede ) Jansen

    Ede

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    28-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerard IJzendoorn

    Arnhem

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    21-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Dit is mijn tweede nieuwe auto die ik bij U koop
    en bij beide keren ben ik door U medewerkers superfijn geholpen. ook de service in uw garage is perfect.
    Dit alles is voor mij reden om bij de volgende aankoop van een nieuwe auto weer bij U aan te kloppen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Maarten Vivié

    Veenendaal

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prettig contact met Mats Lemmers gehad. Erg geduldig en heeft alles goed geregeld.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Erik Van vliet

    Bergen op Zoom

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Robert Jorritsma

    Midlum

    7,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-08-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goede service

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Loek Brekelmans

    Nootdorp

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Auto gekocht alles snel en soepel geregeld tot zo ver prima bedrijf

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Albert

    Groningen

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    06-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top service! Maken tijd voor je en adviseren zelfs voor een goedkoper model.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Fons De wit

    Hoogblokland

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    prima service, goed geholpen.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Paul Gutteling

    Arnhem

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Kort en duidelijk!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Robert SAmits

    Poppel Belgie

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: n.v.t.
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    03-07-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Gulay Akdeniz

    Utrecht

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    26-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • T Ahmatjan

    Bergambacht

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    25-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Ongelofelijk goed!!!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Eric Smeets

    WEERT

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Mario

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Zeer vriendelijk te woord gestaan door Menno.
    Goed bedrijf zeer behulpzaam en mijn bedrijfswagen die tot in de puntjes is afgeleverd. Is een gebruikte auto maar toen ik deze kwam ophalen leek het wel een nieuwe.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Pieter Ewouds

    Boxmeer

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Kort en krachtig. En een goed en eerlijk advies mbt financiering!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Łukasz Dudziak

    Ijmuiden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    08-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    07-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • J.G. Kraan

    Noordwijk

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-06-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Monica Willegers

    Bergen op Zoom

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Fijn contact en goede service. Tenslotte ok nog een leuk verhaal op Facebook.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Ben Kraaijvanger

    Sint-oedenrode

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Uitstekende service en klantvriendelijk.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Corne Verstraeten

    Schijf

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Gewoon goede service, en klantvriendelijkheid. Menig bedrijfswagendealer kan hier nog wat van leren. Uit niet blijkt dat je een gebruikte auto koopt, want je wordt (beter)behandeld dan bij menig merkdealer. 👍🏼👍🏼👍🏼aanrader!!!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • John Dingemans

    Maurik

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Alfons Van den Heuvel

    Voorthuizen

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Mooi bedrijf, veel keuze aan bestelauto's, vriendelijk personeel (Menno), een aanrader !!!!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Alphan Ozalp

    Den haag

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed snel en prof

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Oscar Van der mierden

    Oosterhout nb..

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Michel Goedegebuure

    Koudekerk aan den rijn

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    18-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Margriet Van lammeren

    Uitgeest

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Super goed geholpen
    Zijn blij met onze auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Pieter Van Rijswijk

    WIJK EN AALBURG

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ger Spaans

    Monster

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-05-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima! Mats me goed geholpen!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Maikel Muijlwijk

    HUrwenen

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goede en duidelijke Uitleg.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Fred Van Egmond

    Haarzuilens

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    24-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goed bedrijf, mooie uitstraling! Menno is een fijne verkoper.
    Ben blij met mijn nieuwe bus.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dries Van Weenen

    Colijnsplaat

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Ronald De

    Feijter

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-04-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijk, behulpzaam en goede service. De autobus werd netjes op locatie afgeleverd. Alles volgens afspraak.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Tom Barendse

    S Gravenzande

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    29-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martijn Limburg

    Lelystad

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    22-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Een fijn bedrijf met goede service.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Martien Mouwen

    4711 to Sint Willebrord

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Topbedrijf

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Michael Pat

    Voorburg

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam deskundig bedrijf

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • George Teelker

    Zaandam

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Heb goede ervaring,ben snel geholpen.was dan ook snel op pad met een nieuwe bestelbus.die al mijn wensen voldeed.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • René Van der Hulst

    Tilburg

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Jan Willems

    Wijchen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    prima contact

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Menno Bout

    Ommeren

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima service en aanbod

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Arjan Verbaan

    Woerden

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ties Van Veghel

    Asten

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-03-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Snelle reactie, prima prijzen, service gericht

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Anton Wijers

    Zoetermeer

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Wij hadden specifieke wensen bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes Vklasse. van Hunnik is voor ons op zoek gegaan en binnen 2 weken was het gelukt. Daarna een keurige aflevering

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Marcel Gerritsen

    Elst

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    14-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Van het begin tot het einde een professionele en consumentvriendelijke organisatie. Alle plussen en minnen worden uitvoerig besproken.
    Kortom, super servicegericht en betrouwbaar qua nakomen van afspraken. Complimenten!

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Roy steve De La roy

    Heerlen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed geholpen door Menno echt een topbedrijf

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Nilgun Dogu

    Harderwijk

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Karin Vernooij

    Zeewolde

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Goeie service

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Alex Ploegmakers

    Oss

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    13-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marius Herlea

    Hilversum

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Bert Roelofsen

    Opheusden

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gillet zwembaden BV

    Westerbroek

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prettig bedrijf om zaken mee te doen, uitstekende service en perfecte aflevering van aangekocht voertuig.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Tim van den Hatert Van den Hatert

    Ochten

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top service! erg vriendelijk personeel! Vertel wat je wensen en behoeften zijn en de juiste auto wordt erbij gezocht.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-02-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ben Gidding

    Bemmel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Erwin Fransen

    Valburg

    7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Henk Prins

    NEDERWEERT-EIND

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    16-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    GOED , GOEDE SERVICE EN HELE LEKKERE KOFFIE.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Hans Pouw

    De Kwakel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Vissers Olie bv

    Horst

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    09-01-2018
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Willie Huijink

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    20-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Geweldig vanaf aankoop tot levering!

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ralph Tillmann

    Herveld

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    19-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Gastvrij ontvangst, kundig, nemen de tijd voor je om de nieuwste snufjes aan je auto uit te leggen, koop hier al jaren mijn bedrijfsauto.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dennis Messing

    Lobith

    9,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Vriendelijk geholpen en op basis van onze wensen en deskundig advies gewezen op een beter voertuig dan oorspronkelijk de bedoeling was.

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Paul Verhoef

    Akkrum

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Correct, snel en sympathiek

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dantech bv

    Slijk Ewijk

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Timo Tijsse klasen

    Beuningen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Net bedrijf en goede service

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Stefan Van der Graaff

    Kesteren

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    15-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Anja Peeters

    Beugen

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Dirk Van Binsbergen

    Maurik

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    05-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Goed, prettig geholpen.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Roy Papen

    EIBERGEN

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    nette mensen daar afspraak is een afspraak je hoeft nergens achter aan stuk voor stuk de bedrijfswagens bij hun zijn gewoon in nieuw staat ,en zeker niet duur en een open verhaal bij de wagens

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Yuri Romein

    Elst

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    04-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed ! Nette auto's, scherpe prijzen.

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Patrick Nauwels

    Rotterdam

    7,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    02-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 7
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • Jeroen De Jong

    Druten

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    01-12-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    vetrouwd en eerlijk adres, to the point

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Mooie V klasse van Mercedes gekocht de auto is perfect afgeleverd, goede service

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ricardo Vrolijks

    Oldenzaal

    9,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Frits Maeijer

    Andelst

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    30-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Stichting echtWaar

    Utrecht

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Aardige behulpzame mannen. Niet te beroerd om de armen uit de mouwen te steken. Kortom, we zijn zeer tevreden.
    Loes en Irma

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Cor Van Dort

    Bergen NH

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    In een woord prima! Alles super oké.

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Peter Van den akker

    Oss

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    vriendelijk,meedenkend en ruime keuze aan wagens!

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • J Terpstra

    Rotterdam

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer goed, goede prijs/kwaliteit en goed geholpen

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Sandra Steketee

    Sijbekarspel

    8
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    27-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Prima

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martinus Lotgering Lotgering

    Abcoude

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed bereikbaar voor info en direct welkom en aan de slag ruime keus

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Marc Kuypers

    Ravenstein

    9
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    Zeer net bedrijf met vriendelijke mensen. Ik ben hier zeer goed geholpen en ook heel helder met alle informatie

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • John Oijen

    Boxtel

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    tot zover in orde .

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gerard Peek

    Bunnik

    8,3
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    Mijn ervaring:

    goed ben naar tevredenheid geholpen en een snelle afhandeling

    • Service: 8
    • Prijs/Kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Charles Van der Splinter

    Den Bosch

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Top behandeld met veel geduld voor de lease maatschappij

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • PARS Transport

    Utrecht

    8,7
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf gebruikte auto

    Mijn ervaring:

    Prima bedrijf

    • Service: 9
    • Prijs/Kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Werner Koster

    Nijmegen

    10
    Ja, ik beveel dit aan.
    rating
    23-11-2017
    Reden bezoek:

    Aanschaf nieuwe auto

    • Service: 10
    • Prijs/Kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: n.v.t.