Bussen voor personenvervoer

Op het gebied van personenbussen en taxivoertuigen, ook wel taxibus genoemd, is Van Hunnik Bedrijfswagens een bekende en voorname aanbieder in de branche. En dat is niet voor niets. Zo heeft u bij ons altijd een ruime keuze aan verscheidene personen- en taxibussen. Onze fraaie voertuigen kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het zijn altijd merken en modellen met een bewezen staat van dienst. Bij ons koopt u alleen hoogwaardige bussen. Vanzelfsprekend kunt u het qua opties en accessoires zo luxe maken als u zelf wilt; denk aan airco, cruise control, lederen bekleding, en bluetooth voor veilig handsfree bellen.

personenvervoer-bussen-voorraad

 

Qua taxi- en personenbus kopen kunt u denken aan:

Omdat wij bij Van Hunnik Bedrijfswagens als geen ander weten dat geen ondernemer en geen onderneming hetzelfde is, bieden wij voor iedere personenbus maatwerkopties aan. Bij aankoop van een taxibus denken wij graag met u mee voor de meest geschikte aanpassingen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de RDW.

Informeer bij ons gerust naar de talloze mogelijkheden en opties voor uw bus voor personenvervoer. Van Hunnik Bedrijfswagens levert compleet aangepast en uiteraard ook taxiklaar, dus inclusief blauwe kentekenplaten. Goed om te weten is dat wij de mogelijkheid bieden om de BPM van uw bedrijfswagen/taxibus mee te financieren. Op deze manier blijft uw liquiditeit zo hoog mogelijk.

mercedes-personenbus-luxe-uitvoering-kopen

Eigenlijk hebben wij maar één alleszeggend advies: kom bij ons langs, drink een kop koffie en ervaar onze prachtige luxe bussen zelf aan den lijve!

Let op! De prijzen van de personen-/ taxibussen zijn excl. BTW/BPM. In geval van een taxibus komen er kosten bij voor taxiklaar maken.

personenbus-met-laadruimte-kopen
taxibus-mercedes-kopen
cabine-personenbus-zitbanken